首页
登录
职称英语
When we do not understand each other’s language, we can talk with the help o
When we do not understand each other’s language, we can talk with the help o
游客
2025-07-29
48
管理
问题
When we do not understand each other’s language, we can talk with the help of signs.
A Frenchman was once travelling in England. He could not speak English at all. One day he went into a restaurant and sat down at a table. When the waiter came, he opened his mouth, put his fingers in it and took them out again. He wanted to say. "Bring me something to eat. "
The waiter soon brought him a cup of tea. The man moved his head from side to side. The waiter understood him and took the tea away. In a moment he came with a cup of coffee. But the man again refused it. He shook his head whenever the waiter brought him something to drink, for drinks are not good.
When the man was going away, another man came in. This man saw the waiter, and he put his hand on his stomach(胃). That was enough. In a few minutes there was a large plate of meat and vegetables on the table in front of him.
So, you see, we cannot understand the language of signs as well as we can understand the language of words.
选项
A、a waiter
B、a teacher
C、an Englishman
D、the gesture
答案
D
解析
本文主要是讲人们彼此之间不懂语言时,可借助手势或示意动作来交流,可见D为正确选项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4181164.html
相关试题推荐
Lifeisdifficult.Itisagreattruthbecauseoncewetrulyunderstand
Accordingtothepassage,whenpeopledonotunderstandeachother’slanguage,t
Whenwedonotunderstandeachother’slanguage,wecantalkwiththehelpo
Howwouldyouunderstand"tablemanners"(Line1,Para.2)?[br]Accordingtoth
Howwouldyouunderstand"tablemanners"(Line1,Para.2)?[br]Guestswhoare
Themoreslowlyyouspeak,the______itisforustounderstand.A、easyB、easier
Hewasemployedasaninterpreterbecausehewas______inthreelanguages.A、int
--CanyouspeakRussian?--Icanspeakalittle,______Ican’tunderstandmuch.A
【B1】[br]【B18】A、stopsB、understandsC、measuresD、makesCstop意为“阻止”,understand意为
【B1】[br]【B2】A、seeB、watchC、observeD、understandAsee意为“看见”,watch意为“观看”,observ
随机试题
Thestudent’sproblemisthathehasnotbeenpaid.[br][originaltext]M:Hi.M
影响企业筹资的法规主要有( )。A.公司法 B.证券法 C.合同法 D.金
下列事例中,符合《行政许可法》规定的有()。A.国务院设定了一项尚未制定法律的
男性25岁,干咳、气短、胸闷、发热1个月,近1周来气短加重,用青霉素治疗3周无效
普通基金净值公告主要包括()。 Ⅰ.基金资产净值; Ⅱ.基金份额净值;
具有敛补心肺肾气阴、宁心安神功效的药物是()A.山茱萸 B.五味子 C
县级以上人民政府及其城乡规划主管部门应当加强对城乡规划( )的监督检查。A.评
男性,45岁,腹泻伴左下腹轻至中度疼痛2年,每天大便4~5次,间断便血,有疼痛-
下列各项中,不属于零基预算法优点的是()。A.不受现有费用项目的限制 B.有
某水库枢纽工程总库容1500万m3,工程内容包括大坝、溢洪道、放水洞等,大坝为黏
最新回复
(
0
)