首页
登录
职称英语
What is the main purpose of introducing the new tests? [originaltext] Now, it
What is the main purpose of introducing the new tests? [originaltext] Now, it
游客
2025-07-29
30
管理
问题
What is the main purpose of introducing the new tests?
Now, it’s 10 o’clock and time for a summary of the news.
Schools where children are failing in reading and writing tests will be publicly identified under new government plans. The government also plans to introduce six new tests including mathematics and science for all school children. Education Minister David Kemp said no school should be afraid of being exposed, The main purpose is to inform parents and schools. They’ll have exact information and students’ problems will be known.
A psychologist has found 1/10 of students fear injections, blood and injury-- some so much that they run away. from doctors. These young patients may miss out on treatment. They were more likely to have fainted when faced with injections, blood and injury. The fear could disturb appropriate medical care.
Research has been done on kids who were making trouble all the time at school. They made the teachers’ lives very difficult, Researchers found that many of those troublemakers were from divorced families. What they really want is the attention from parents and teachers. Once they could get attention from parents and teachers, the kids could be very appealing.
选项
A、To inform parents and schools.
B、To pick out good students.
C、To expose poor schools.
答案
A
解析
题干问:“引进新测试的主要目的是什么?”材料中提到 The main purpose is to inform parents and schools. 所以答案选A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4181045.html
相关试题推荐
Wheredoesthisconversationmostprobablytakeplace?[br][originaltext]F:Is
Wheredoesthisconversationmostprobablytakeplace?[br][originaltext]F:Is
Wheredoesthisconversationmostprobablytakeplace?[br][originaltext]F:Is
Wheredoesthisconversationmostprobablytakeplace?[originaltext]F:IsMr.H
WhydidBettycometothehotel?[br][originaltext]M:Hello,Betty.I’vegoty
WhydidBettycometothehotel?[br][originaltext]M:Hello,Betty.I’vegoty
WhatwereBritishpeopleinterestedinthe1890s?[br][originaltext]Doyou
WhatwereBritishpeopleinterestedinthe1890s?[originaltext]Doyoulike
Whatdoesthemanoftendoinhissparetime?[br][originaltext]F:Howdoyou
Whatdoesthemanfirstsuggestthewomantodo?[originaltext]F:I’dbehappyt
随机试题
Friendisbetterthanfortune.Friendisworsethanpoisoninsome【C1】______
Accordingtothecourtruling,ShrienDewani[br][originaltext]ABritishm
闸门应布置在()。A.水流较平顺的部位 B.尽量避免门前横向流和旋涡 C
SNMP是简单网络管理协议,只包含有限的管理命令和响应,()能使代理自发地向管
教育心理学发展的成熟时期所对应的年代是()A.20世纪20年代到50年代 B
金融租赁公司和汽车金融公司发行金融债券后,资本充足率均应不低于()。A.6%
综合指标是反映具体时空状态下的社会经济现象的综合数量性质和特征的指标,可以分为(
下列选项中属于人力资源费用中人工成本的是()。A.招聘费用 B.培训费用
选择与求助者的谈话方式时,应当考虑的求助者自身因素包括()。 (A)年龄特征
(2017年真题)关于施工企业项目经理部的说法,正确的是( )。A.项目经理经
最新回复
(
0
)