首页
登录
职称英语
Where there is no law, there can be no crimes. The first question, therefore
Where there is no law, there can be no crimes. The first question, therefore
游客
2025-07-28
18
管理
问题
Where there is no law, there can be no crimes. The first question, therefore, is: Are there any international crimes? And the answer is No--for several reasons.
In the first place, there is no body of international law explaining what is meant by international crimes. Secondly, national laws are only useful within a particular country, However, efforts have been made to have certain actions internationally recognized as crimes. It has been accepted by the countries which have joined Interpol ( 国际刑警组织) that any crime which has an international effect should be considered an international crime.
This can be shown clearly by a recent case in India. An Englishman, pretending that he was a reporter of a leading British daily, canto to India. He showed great interest in the jewelry markets of Delhi and later bought a very expensive gold watch and a couple of gold rings.
One shopkeeper, eager to sell his jewellery, willingly made a deal with him for 22,000 rupees; the only difficulty was the way of payment. The foreigner gave two cheques drawn on the Bangkok branch of the Bank of America, which the shopkeeper accepted, admiring the customer’s wealth. The foreigner had, however, given worthless cheques and lost no time in leaving the country with his precious possessions.
The cheques were refused by the bank. The shopkeeper went to the Indian office of Interpol. Interpol. Delhi, on request from the police, quickly got in touch with Interpol, London, and learnt that the international criminal had been caught there for crimes of stealing as well as for giving valueless cheques.
It came to light that he had been related to 27 similar crimes, Interpol asked Britain to send him to Delhi and he was then put into prison and fined 2,000 rupees.
选项
A、the article in a law
B、the actual existence
C、people in an organization
D、main part of something
答案
A
解析
题干意为“文中划线词body是什么意思?”从文章第二段第一句... international law explaining what is meant by international crimes. 可知,body应该是一个有关国家法律的文件或条文。所以本题的正确答案为A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4180651.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B9】A、stillB、thereforeC、evenD、soBB项therefore表示“所以、因此”,常用于表示前面所述内容引
【B1】[br]【B10】A、ThereforeB、HoweverC、InsteadD、AgainC根据上下文“不是……而是……”这一意思,这里应用
【B1】[br]【B5】A、thereforeB、hereC、soonD、laterD
【B1】[br]【B10】A、turnB、correctionC、questionsD、formsD前文说作者的表格不能被计算机读取,这里提到可能被
Whydidthewriterbeginthispiecewithquestion?[br]Whatdoesthewriteradv
【B1】[br]【B17】A、questioningB、wonderingC、smilingD、guessingC根据上下文的语境,埃米和同室同学的
HowdidMissRichardsfeelbeforeDickansweredherquestion?A、Disappointedand
【B1】[br]【B9】A、stillB、thereforeC、evenD、soB
Fromthepassagewecanguesshowoldwasthegirl?[br]Askingquestionsmight
OnesillyquestionIsimplycan’tunderstandis"Howdoyoufeel?"Usuallyt
随机试题
BuckinghamPalaceistheLondonresidencefor______.A、theKingorQueenB、thePr
Asksomeonewhattheyhavedonetohelptheenvironmentrecentlyandtheywi
[originaltext]M:Wouldyouliketostopforarestnow?W:Oh,let’skeepgoing.
女.25岁,孕23周,因"寒战高热伴右侧腰痛1天"入院。血压110/70mmHg
关于国民党官僚资本,正确的说法是( ) A.官僚资本是中国的垄断资本 B.
汇率变化一个最重要的影响就是对()的影响。A.消费者 B.股民 C.贸易
下列有关非货币性资产交换会计处理的表述中,不正确的是()。A.非货币性资产
某贮水池设计水深6m,满水试验时,池内注满水所需最短时间为()A.3.5d
(2018年真题)下列施工临时用电的变化,不需要变更用电合同的是()。A.减少
最新回复
(
0
)