首页
登录
职称英语
Attention to detail is something everyone can and should do especially in a
Attention to detail is something everyone can and should do especially in a
游客
2025-07-28
28
管理
问题
Attention to detail is something everyone can and should do especially in a tight job market. Bob Crossley, a human-resources expert notices this in the job applications that come across his desk every day. "It’s amazing how many candidates eliminate themselves" He says.
"Resume(简历)arrive with stains. Some candidates don’t bother to spell the company’s name correctly. Once I see a mistake, I eliminate the candidate," Crossley concludes. "If they cannot take of these details, why should we trust them with a job?"
Can we pay too much attention to detail? Absolutely. Perfectionists struggle over little things at the cost of something larger they work toward. "To keep from losing the forest for the trees", says Charles Garfield, associate professor at the University of California, San Franciseo, "We must constantly ask ourselves how the details we’re working on fit into the larger picture. If they don’t, we should drop them and move to something else".
Garfield compares this process to his work as a computer scientist at NAST. "The Apollo Ⅱ moon launch was slightly off-course 90 percent of the time. "Says Garfield , "But a successful landing was still likely because we knew the exact coordinates of our goal. This allowed us to make adjustments as necessary. "Knowing where we want to go helps us judge the importance of every task we undertake.
Too often we believe what accounts for others’ success is some special secret or a lucky break(机遇). But rarely is success so mysterious. Again and again, we see that by doing little things within our grasp well, large rewards follow.
选项
A、because of their carelessness as shown in their failure to present a clean copy of a resume
B、because of their inadequate education as shown in their poor spelling in writing a resume
C、because they failed to give detailed description of their background in their applications
D、because they eliminated their names from the applicants’ list themselves
答案
A
解析
这是一道细节题,依据文章第四至第五行,可以确定:某些求职者之所以失败是因为他们太粗心乃至递交的个人简历污迹斑斑。这正是选择项A的内容,故答案为A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4180095.html
相关试题推荐
Whyhaven’tIleftyet?Everyoneseemstobeaskingmethisquestionnow.Cl
【S1】[br]【S9】takecareof—shouldtakecareof这句话应与前面whatshotsyourpetwillne
Everyonewantsthebestforababy.Amotherwantsherbabytohavethebest
【B1】[br]【B8】A、NormallyB、EspeciallyC、GraduallyD、NearlyAnormally意为“正常地,通常地”;
【B1】[br]【B2】A、effortB、careC、thoughtD、attentionDeffort意为“努力”;care意为“关心,照顾”;
【S1】[br]【S5】anything改为something此处为肯定句。
Hownicetoseeyouagain!Youshouldhavetoldmebeforeyou______.A、arecomin
--Ialwaysgetlostdrivingonthisfly-over.--Funnyyoushouldsaythat;someth
【B1】[br]【B20】A、ShouldB、MustC、WouldD、NeedA下一问句已有提示。A项表示“应该或不应该做某事”。
Johnisdoingverywellinschoolanditisquite______thathismothershould
随机试题
Friendisbetterthanfortune.Friendisworsethanpoisoninsome【C1】______
Accordingtothecourtruling,ShrienDewani[br][originaltext]ABritishm
闸门应布置在()。A.水流较平顺的部位 B.尽量避免门前横向流和旋涡 C
SNMP是简单网络管理协议,只包含有限的管理命令和响应,()能使代理自发地向管
教育心理学发展的成熟时期所对应的年代是()A.20世纪20年代到50年代 B
金融租赁公司和汽车金融公司发行金融债券后,资本充足率均应不低于()。A.6%
综合指标是反映具体时空状态下的社会经济现象的综合数量性质和特征的指标,可以分为(
下列选项中属于人力资源费用中人工成本的是()。A.招聘费用 B.培训费用
选择与求助者的谈话方式时,应当考虑的求助者自身因素包括()。 (A)年龄特征
(2017年真题)关于施工企业项目经理部的说法,正确的是( )。A.项目经理经
最新回复
(
0
)