首页
登录
职称英语
Where did the speaker meet Susan ? [br] [originaltext] I met Susan at a danc
Where did the speaker meet Susan ? [br] [originaltext] I met Susan at a danc
游客
2025-07-28
22
管理
问题
Where did the speaker meet Susan ? [br]
I met Susan at a dance about six months ago. We get along very well together since we like music, dancing, swimming, and tennis. But whenever I start getting serious about our relationship and try to discuss with her how she feels about me and whether we might consider marriage, she gem angry and refuses to talk about it. Usually, she says something like, "I’m not the marrying kind" or "We’re not having fun to be serious." Besides all this. I don’t think that my parents like her very much. They said that she is not very intelligent.
Do you think I should continue to keep the relationship? Or should I for- get her? We’re both only 22, but I’m ready to settle clown and establish a home. I have a good job as a salesman, And by the time I’m 24. I hope to have saved enough money to start my own business.
选项
A、He wants to marry Susan before 24.
B、He wants to stop the relation with Susan.
C、He wants to get married and set up a business of his own.
答案
C
解析
题干问:“说话人想要做什么?”从听力材料的第二段中“……我们只有22岁,但我已经准备安定下来并建立一个家……我希望攒到足够的钱开始我自己的生意。”可知说话人想结婚并想建立自己的公司。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4179945.html
相关试题推荐
Whatistheaimoftheprogram?[br][originaltext]Goodmorning,ladiesand
Whathappenedwhenthemanwasmountainclimbing?[br][originaltext]W:Hi.Phi
Whatexactlydoesthemanwanttofindout?[br][originaltext]M:Hello.Mrs.S
Whatexactlydoesthemanwanttofindout?[originaltext]M:Hello.Mrs.Smith.
Whoisthespeaker?[br][originaltext]Whathappenedtomethatdayisjust
Whoisthespeaker?[originaltext]Whathappenedtomethatdayisjustunbel
WhatisSallydoing?[br][originaltext]M:Sally,hereisaletterforus.It’s
WhatisSallydoing?[br][originaltext]M:Sally,hereisaletterforus.It’s
HowdoesthemanfeelaboutDavid’swayofsleeping?[br][originaltext]M:How
HowdoesthemanfeelaboutDavid’swayofsleeping?[br][originaltext]M:How
随机试题
【S1】[br]【S5】but→and用词不当。由句意知,在新发明的迅速扩张阶段,会出现一个全新的行业生产该新产品,服务于该产品。所以二者是递进关系,并非转
Manypeoplecondemntheverythinfashionmodelswhoareconsideredtohave
[originaltext]Wearenowlivinginaworldinwhichrobotsaretakingover
Theromanticimageofthetrustypostman,deliveringletterstothefarthest
GeneticallyModified(转基因的)cropsareeverywhere.ItseemseveninEurop
Inthissection,youaregoingtoreadapassagewithtenstatementsattachedto
制订筛检计划时,要明确目的,估计效果,不要浪费卫生资源,不给患者和社会带来压力。
海又称为“大海”,是指与“大洋”相连接的大面积咸水区域,即大洋的边缘部分。以下不
阅读下面文段,回答问题 玉不琢,不成器;人不学,不知道。——《学记》下列选项中
治疗疼痛的常用处方药有A.阿司匹林 B.塞来昔布 C.氢溴酸山莨菪碱 D.
最新回复
(
0
)