首页
登录
职称英语
Why are you pleased when you hear from your friend or relative? [br] [originalt
Why are you pleased when you hear from your friend or relative? [br] [originalt
游客
2025-07-27
25
管理
问题
Why are you pleased when you hear from your friend or relative? [br]
"Is there any mail for me?" you often ask when you return home at lunch or dinner time. If there is a letter, you read it eagerly, pleased that your friend or relative has thought of you. Other people respond as warmly as you do to a friendly letter. They are happy to be remembered. But if the letter you write makes them feel as if you yourself were with them, speaking in your own friendly way, they are especially pleased. You have given something of yourself. And to be yourself in a letter to a friend is an art you need to master.
选项
A、A long letter.
B、A short letter.
C、A letter in a familiar language.
答案
C
解析
这是考察文章的细节部分,从原文中if the letter you write makes them feel as if you yourself were with them,speaking in your own friendly way,they are especially pleased可以看出,口吻亲切的信件更让朋友高兴,所以答案选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4179417.html
相关试题推荐
RecentlyIwasinvitedtoafriend’shouseforsupper—andhadamealIhadn
Whataretheydiscussingabout?[br][originaltext]W:Wehaven’tgoneoutforo
Whataretheydiscussingabout?[originaltext]W:Wehaven’tgoneoutforovera
WhereisMr.Li?[br][originaltext]W:MayIspeaktoMr.Li?M:WhichLi,ma’a
WhereisMr.Li?[br][originaltext]W:MayIspeaktoMr.Li?M:WhichLi,ma’a
WhereisMr.Li?[originaltext]W:MayIspeaktoMr.Li?M:WhichLi,ma’am?The
Wheredoesthisconversationmostprobablytakeplace?[br][originaltext]M:Co
Whatisthewomanintheconversation?[br][originaltext]F:Ifyoulookthisw
Whatisthewomanintheconversation?[originaltext]F:Ifyoulookthisway,yo
Whowasthespeaker?[br][originaltext]Goodmorning,students.Theschool
随机试题
TheeffectoftheearthquakethatcausedmostofPortRoyaltosinkintotheCar
[originaltext]Jazzbeganintheearly20thcenturyasamusicofAfricanAm
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookclose
[originaltext]Everyhumanbeing,nomatterwhatheisdoing,givesoffbody
下列关于成本法的说法中,错误的是()。A.成本法的原理,是潜在投资者为获得某
以改进教师的教和学生的学为主要目的,侧重于过程的评价为() A.终结性
患儿,6岁。2个月来胃纳不振,精神疲倦,伴有低热,遍身汗出,微恶风寒。治疗应首选
从金属利用的历史来看,先是青铜器时代,而后是铁器时代,铝的利用是近百年的事。下列
2013年初,国务院印发的《全国海洋经济发展“十二五”规划》提出,我国将进一步提
防止疟疾复发选用的药物是A、乙胺嘧啶 B、氯喹 C、奎宁 D、哌喹 E、
最新回复
(
0
)