首页
登录
职称英语
Americans smoke six thousand million cigarettes every year, that is, every perso
Americans smoke six thousand million cigarettes every year, that is, every perso
游客
2025-07-27
56
管理
问题
Americans smoke six thousand million cigarettes every year, that is, every person smokes about 4,195 cigarettes a year in the country of 18 years of age or more. It has been calculated that 51% of American men smoke while 34% of American women do so.
Since 1939, scientific studies have shown that smoking does great harm to one’s health and it will shorten one’s life.
Cigarette smoking is believed, by most research workers in the field, a very important cause in the development of the cancer of the lungs and the cancer of the throat and is believed to have much to do with some other kinds of cancers. Cigarette smokers suffer from the illness of the heart more often than those who don’t smoke. But strange, yet true, women are thought to be less affected, because when women smoke, they usually don’t breathe in the smoke so deeply. Most of doctors and researchers say, "Give up smoking. If you don’t smoke--don’t start!"
Filters (过滤嘴) are required now to make smoking a bit safer, but they can only reduce, not get rid of, its poison.
But there are still a number of doctors and research workers who are less sure of the effect of cigarette smoking on health. They believe that the cancers of the lungs, the throat and so on may also be caused by air pollution, or chemical poison that is now being used by farmers in large quantities to destroy plant pests and small animals.
选项
A、Americans
B、American men
C、American women
D、American aged 18 or more
答案
D
解析
细节题。题干问:“什么人每人每年大约吸掉4,195根烟?”文章第一段的第一句话说“这个国家18岁或18岁以上的人,每人每年大约吸掉4,195根香烟。”所以本题的答案选 D,即“美国18岁或18岁以上的人”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4178742.html
相关试题推荐
Whatisnotmentionedinthepassage?[br][originaltext]Americanseatbreakfas
Whatisnotmentionedinthepassage?[br][originaltext]Americanseatbreakfas
Whatisnotmentionedinthepassage?[originaltext]Americanseatbreakfastand
______eachsmokeabout4,195cigarettesayear.[br]Smokinghasmuchtodowith
______eachsmokeabout4,195cigarettesayear.[br]Mostdoctorsandresearchw
Thesentence"Trafficaccidentsdeclaremillionsoflives"means"______".[br]W
A、TrafficaccidentsmakesomepeoplebecomemillionairesB、Manypeoplediefrom
Commercialcompanies______millionsofdollarseachyearforthegovernment.A、tak
Millionsofhamburgersareeatenbypeopleineverycorneroftheworldeveryda
Millionsofhamburgersareeatenbypeopleineverycorneroftheworldeveryda
随机试题
[originaltext]M:I’veheardthemodernartexhibitionintheuniversitymuseum
Peopleappeartobeborntocompute.Thenumericalskillsofchildrendevelo
eBay[A]eBayisaglobalphenomenon—theworld’slargestgaragesale,onl
根据混凝土的劈裂强度可推断出其( )。A.抗压强度 B.抗剪强度
《建筑法》规定,施工单位应当依法为职工办理()。A.财产保险 B.
智能建筑的组成中,()是建筑物内部或建筑群之间的传输网络。A:通信自动化系统
下列()属于财务信息。A.资产负债情况 B.客户个人兴趣 C.客户职业
文化教育学
共用题干 某房地产开发企业在土地使用权挂牌出让中,以每平方米2100元的价格获
属于劳动合同变更情形的是()。A.劳动合同订立时所依据的客观情况发生重大变化
最新回复
(
0
)