首页
登录
职称英语
Museums have changed a lot. They are no longer places that people "should go"
Museums have changed a lot. They are no longer places that people "should go"
游客
2025-07-25
18
管理
问题
Museums have changed a lot. They are no longer places that people "should go" but places people enjoy. At a science museum in Canada, you can feel your hair stand on end as harmless electricity passes through your body. At the children’s museum in New York, you can play an African drum. There are no "Do Not Touch" signs in many museums in the USA.
More and more museum directors have realized that people can learn best when they become part of what they are seeing. In many science museums, visitors are encouraged to touch, listen, operate and experiment so that they can discover scientific rules for themselves.
The purpose is not only to interest the visitors, but also help them feel at home in the world of science. If people don’t understand science, they will be afraid of it; and if they are afraid of science, they will not make the best use of it.
One cause of all these changes is the increase in wealth and spare time. Another cause is the growing number of young people in the population. Many of them are college students or college graduates. They see things in quite a new different way. They want art in which they can take part. The same is true of science and history.
The old museums have been changing and the government is encouraging the building of new, modern museums. There are more than 6 000 museums in the United States and Canada, almost twice as many as there were 25 years ago. [br] Which of the following is NOT true according to this passage?
选项
A、People are discouraged to become a part in what they are seeing.
B、People should go to museums to learn something.
C、People will understand science better by trying to discover the scientific rules themselves.
D、People are enjoying themselves fully in modern museums.
答案
A
解析
本题要求根据课文辨别是非。[A]项和文中的“visitors are encouraged to touch, Listen, operate and experience”的意义相反。discourage是encourage的反义词。而其余几项都可以在文中得到注明。所以答案是[A]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4176221.html
相关试题推荐
Weweretoldthatweshouldfollowthemainroad______wereachedthecentralrai
PeoplelivingonpartsofthesouthcoastofEnglandfaceaseriousproblem.
Itispartly______thesummerdayislongerthateveryonecheersup.A、forB、tha
Areyouthekindofpersonwholikesstayinginunusualplaces?Iftheanswer
Areyouthekindofpersonwholikesstayinginunusualplaces?Iftheanswer
Areyouthekindofpersonwholikesstayinginunusualplaces?Iftheanswer
A、TrafficaccidentsmakesomepeoplebecomemillionairesB、Manypeoplediefrom
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirwork
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirwork
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirwork
随机试题
Asimplifiedlanguagederivedfromtwoormorelanguagesiscalledapidgin.
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayonhopebyreferring
[originaltext]Whoisthemaninthegreencar?[/originaltext]A、It’sgreen.B、He
下列关于取水构(建)筑物的设计要求中,哪几顶正确?( )A.建在防洪堤内的取水
"邪气淫"中"淫"的正确解释是A.充满 B.浸淫扩散 C.满溢 D.流淫
下列选项中,能够由“李白是文人”和“李白不是商人”必然推出的是(?)。A.有的文
人力资本的含义包括( )。A.人力资本是活的资本 B.人力资本直接由投资费用
根据电子商务法律制度的规定,电子商务经营中合法合规经营的义务具体包括( )。A
随着我国经济持续快速发展,民众购车需求旺盛,汽车保有量呈快速增长趋势,公安部交管
某片剂的有效期为2年。 生产日期为2011年10月31日的产品,有效期可
最新回复
(
0
)