首页
登录
职称英语
The Dead Return A Festival for the Dead is held once a year in Japan
The Dead Return A Festival for the Dead is held once a year in Japan
游客
2025-07-25
18
管理
问题
The Dead Return
A Festival for the Dead is held once a year in Japan. This festival is a cheerful occasion(场合), for on this day, the dead are said to return to their homes and they are welcomed by the living.
As they are expected to be hungry after their long journey, food is laid out for them. Specially-made lanterns are hung outside each house to help the dead to find their way. All night long, people dance and sing. In the early morning, the food that had been laid out for the dead is thrown into a river or into the sea as it is considered unlucky for anyone living to eat it. In towns that are near the sea, the tiny lanterns which had been hung in the street the night before, are placed into the water when the festival is over. Thousands of lanterns slowly drift out to sea guiding the dead on their return journey to the other world. This is a moving spectacle, for crowds of people stand on the shore watching the lanterns drifting away until they can be seen no more. [br] What is the purpose of the lanterns?
选项
A、They will make the dead more beautiful.
B、They can be thrown into the sea.
C、They are supposed to help the dead to find their way.
D、They can express the love and missing of the dead.
答案
C
解析
细节题。参考文章第二段的句子“Specially-made lanterns are hung outside each house to help the dead to find their way”,可以选出[C]为本题答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4175773.html
相关试题推荐
Shereturnedtothetailor’stobuyadress,only______thattheyhadsoldit.A、h
【B1】[br]【B13】A、dayB、holidayC、festivalD、celebrationD
Severalleaveswerefound______whenthebook______me.A、missing;returnedB、lost;
Whydidn’tthemanreturnhomeafterthewar?A、Hehadbeenwoundedinthewar.B
Wherewilltheconcertbegiven?[originaltext]M:ViennaStrausFestivalOrchest
TheDeadReturnAFestivalfortheDeadisheldonceayearinJapan
TheDeadReturnAFestivalfortheDeadisheldonceayearinJapan
TheDeadReturnAFestivalfortheDeadisheldonceayearinJapan
AfewmonthsafterreturningtheU.S.fromGermany,Itook1.__
AfewmonthsafterreturningtheU.S.fromGermany,Itook1.__
随机试题
Thewordscienceisheardsoofteninmoderntimesthatalmosteverybodyhas
_____inphysicalshape,hedroppedoutoftheUniversityofSyracuse.A、Ashewas
Whenyoungwomenwerefoundtomakeonly82percentofwhattheirmalepeers
增生性肌炎与横纹肌肉瘤的区分主要依据是:()A.细胞增生活跃和多形性 B.
长江公司拟加盟某快餐集团,加盟经营协议期限15年,加盟时一次性支付450万元加盟
19岁,女性,身材较高大,有发育不良的子宫及输卵管,乳房发育差,阴毛、腋毛稀少,
下列属于主办券商在全国股转系统开展做市业务时规则的说法正确的有()。 ①
焙法的操作方法是A.药物置近火处,使内部水分蒸发B.药物置锅内,文火加热,使内部
在某客户的财务状况分析中,属于资产负债中其他金融资产的是()。A:市价为2000
有关癌肿的特征,不正确的是A.表面高低不平 B.界限不清 C.固定,不活动
最新回复
(
0
)