首页
登录
职称英语
She once said:" When people ask me if writing has been a hard or easy road I
She once said:" When people ask me if writing has been a hard or easy road I
游客
2025-07-25
14
管理
问题
She once said:" When people ask me if writing has been a hard or easy road I always answer with the famous saying, ’
the end is nothing; the road is all.
’ That is what I mean when I say writing has been a pleasure. I have never faced the typewriter(打字机) with the thought that one more task had to be done. "
Like most writers, Willa Cather did not write books for the money that they brought her, but rather for the pleasure that came in their writing. Her works were, like her, simple and full of the vigor(活力) of her days in Nebraska, where she grew from childhood to young womanhood and where she developed a deep love for the treeless land of the Great Plains with its wild flowers, wheat fields and rivers. “It’s a rather strange thing about the flat country," she wrote later. "
It takes hold of you, or it leaves you perfectly cold.
A great many people find it very dull; they like a church tower, an old factory, a waterfall, country all made to look like a German Christmas card ... But when I come to the open plains, something happens. I’m home. I breathe differently. " [br] What was the place like where Cather grew up?
选项
A、It was cold, plain and without a church.
B、It was a colorful world of wild flowers.
C、It was like a German Christmas card.
D、It was vast, open, fiat and wild.
答案
D
解析
推理判断题。第二段最后指出她成长的地方是一个treeless(无树的)大平原,有野花(wild flowers)、麦田和河流;第三段又用直接引语描述了那里的平坦(flat)、开阔(open),综合起来可知应选[D]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4175613.html
相关试题推荐
【S1】[br]【S7】people∧→from本题较难,考生应仔细分析。peopleallovertheworld指的是“全世界的人”,此处说“
WillaCatherwrotebecauseshefoundwriting______.[br]Whenshesaid"Ittake
WillaCatherwrotebecauseshefoundwriting______.[br]WhatdidCathermeanb
Thenumberofpeopleinvited______fifty,butanumberofthem______absentfo
Canwedoourworkbetterwith______moneyand______people?A、lesser;fewB、le
Tocurenearsightedness,peopledon’tusually______.[br]Whydoesthewriterth
He______peoplewithlessknowledgethanhehas.A、looksupB、looksdownuponC、
Whatistrueaccordingtothepassage?[br]Theauthorwantspeopleto______.A、
Allowmetogiveyoualittleadviceaboutwritingfiction.First,makeyour
Newvolcanoesmayappear______peopledonotexpectthemtobe.A、wheneverandw
随机试题
属于良好的填筑路基的填料是()。A.巨粒土 B.砂类土 C.砾类土 D.
令牌总线(TokenBus)的访问方法和物理层技术规范由(C)描述A.IEEE8
男,54岁。素体瘦弱,暴食致大便4~5天未行,脘腹胀痛,痞满拒按,不思饮食,小便
证券公司、证券投资咨询机构及其人员从事证券投资顾问业务,违反法律、行政法规和《证
扦插:播种A.分株:嫁接 B.授粉:孤雌生殖 C.剪枝:分根 D.克隆:受
要使测验具备较高的信度和效度,需要对测验进行标准化,主要包括( )A.测验内容
()是当天交易结束后,对未平仓合约进行当日交易保证金及当日盈亏结算的基准价。A
李某是A市B区人民检察院的一名检察官,同时还兼任了其他的社会职务,以下情况符合法
(2015年真题)药物借助载体或酶促系统,消耗机体能量,从膜的低浓度向高浓度一侧
鸿兴建设公司承揽了一座桥梁工程。其项目经理为实现质量、进度、成本和安全,组织项目
最新回复
(
0
)