首页
登录
职称英语
Jamaica is an island country. It is a very beautiful and sunny place. It has
Jamaica is an island country. It is a very beautiful and sunny place. It has
游客
2025-07-25
23
管理
问题
Jamaica is an island country. It is a very beautiful and sunny place. It has green mountains and white beaches. Jamaica has warm days all year long. It rains a lot there.
When Jamaica was founded, it was called Sunda Kelapa. Indians lived in Jamaica. Then Christopher Columbus arrived in 1494 and took the island for Spain. They made Indians work for them. Later they also brought Africans to the island to work as slaves.
Then the British took Jamaica in 1655. Jamaica became a free country in 1962. English became the official language in Jamaica.
As the cities in Jamaica grew, more people decided to move to Jamaica. Most of them came from China or India.
The people in Jamaica wear colorful clothes. They carry things in a basket on top of their heads. Like most people in other countries around the world, Jamaicans like to play soccer. They also like to play a game called cricket. Cricket is played a little bit like baseball. It is a British game.
People in Jamaica have many jobs. They work on farms. They sell fruits and vegetables in markets. Some pick coffee in the fields. Some work in factories. Some work in hotels, restaurants, and shops. Some people drive trucks. Some just work at home. They clean their own houses and take care of their children. [br] How do the people in Jamaica carry things?
选项
A、With a basket on their head.
B、With a box on their shoulders.
C、With a basket in their hand.
D、With a box by their arm.
答案
A
解析
细节题。答案信息见于第五段第二句:They carry things in a basket on top of their heads(他们用篮子顶在头上运东西),选[A]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4175600.html
相关试题推荐
Jamaicaisanislandcountry.Itisaverybeautifulandsunnyplace.Ithas
—WhenshallwegoonatriptoHainanIsland?—______,it’sallthesametome.A
Ithinkitagreathonour______tovisityourcountry.A、toinviteB、invitingC、
Allofusarefondofthepicture.Nothingcanbe______beautiful.A、veryB、such
AstrangethinghappenedtomelastSunday.Itwas(16)abeautifuldaythat
AstrangethinghappenedtomelastSunday.Itwas(16)abeautifuldaythat
AstrangethinghappenedtomelastSunday.Itwas(16)abeautifuldaythat
AstrangethinghappenedtomelastSunday.Itwas(16)abeautifuldaythat
AstrangethinghappenedtomelastSunday.Itwas(16)abeautifuldaythat
AstrangethinghappenedtomelastSunday.Itwas(16)abeautifuldaythat
随机试题
ThestoryinvolvesashipwreckontheWestcoastofAfrica.Thepassengerson
TheHealthBenefitsofDrinkingWater—IsBottl
WhileAmericanshavenoreasontobeterrifiedtositdownatthedinnertab
下列关于喹诺酮类药物作用机制的叙述,正确的是A.破坏细菌细胞壁 B.抑制细菌的
下列作品与国家匹配正确的是( )。A.《梭罗河》-印度 B.《桔梗谣》-朝鲜
当前我国综合交通发展急需解决的主要问题有( )。A:结构矛盾突出 B:运输网
下列关于小学生心理发展特征的表述中不正确的是()A.小学生可以很系统的观察事物
关于垄断协议的豁免与法律责任,下列表述正确的有( )。A.为改进技术、研究开发
水泥混凝土面层摊铺时的施工缝宜设的部位有()。A.胀缝处 B.缩缝处
喷锚暗挖法施工时,初期支护施工采用(),二次衬砌模筑施工采用()。A.从上向下;
最新回复
(
0
)