首页
登录
职称英语
One Sunday, Mark decided to go sailing in his boat with his friend Dan, but D
One Sunday, Mark decided to go sailing in his boat with his friend Dan, but D
游客
2025-07-24
77
管理
问题
One Sunday, Mark decided to go sailing in his boat with his friend Dan, but Dan happened to be away. Dan’s brother John offered to go instead though he did not know anything about sailing. Mark agreed and they set out to sea.
Soon they found themselves in a thick fog. Mark was sure they would be hit by a big ship. Fortunately he saw a large buoy (浮标) through the fog and decided to tie the boat to it for safety. As he was getting onto the buoy, however, he dropped the wet rope. The boat moved away in the fog carrying John, who did not know how to use the radio, He drifted (漂流) about and was not seen until twelve hours later.
Mark spent the night on the buoy. In the early morning he fell asleep. He was having a bad dream when a shout woke him up. A ship, the Good Hope, came up and he climbed onto it and thanked the captain. The captain told him that John had been picked up by another ship and the ship’s captain had sent out a message. "Without the message I would not have found you on the buoy." he said. [br] What made it possible for Mark to be found on die buoy?
选项
A、John told people where to look for him.
B、John radioed to the Good Hope to get him.
C、He shouted when he caught sight of the Good Hope.
D、The captain saw him as the fog cleare
答案
A
解析
Mark被一艘船救起后,船长解释说“….John had been picked up by another ship and the ship’s captain had sent out a message”根据这句话我们可以推断出John被救后告诉了人们Mark在浮标上,所以Mark才能得救。而在第二段中已经告诉我们John不会使用无线电,所以选项B是错误的,而A是唯一的正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4174933.html
相关试题推荐
HOLIDAYHOMESINMALLORCAHolidayhousesinMallorcasailingandfis
HOLIDAYHOMESINMALLORCAHolidayhousesinMallorcasailingandfis
HOLIDAYHOMESINMALLORCAHolidayhousesinMallorcasailingandfis
HOLIDAYHOMESINMALLORCAHolidayhousesinMallorcasailingandfis
HaekervisitinghisfriendDr.smith61.______
HaekervisitinghisfriendDr.smith61.______
HaekervisitinghisfriendDr.smith61.______
HaekervisitinghisfriendDr.smith61.______
HaekervisitinghisfriendDr.smith61.______
OneSunday,MarkdecidedtogosailinginhisboatwithhisfriendDan,butD
随机试题
Japanisacaseinpoint.日本便是一个很好的例子。
Inthesecondhalfofeachyear,manypowerfulstormsareborninthetropic
Whatdoesthespeakermean?[br][originaltext]IthoughtitbettertotackleJe
ThesemanticrelationofroseandfloweriscalledA、hyponymy.B、synonymy.C、poly
[originaltext]M:Youshouldhavebeeninthelineatthehousingoffice.Ittoo
[originaltext]Inmanybusinesses,computershavelargelyreplacedpaperwork
证券公司申请介绍业务资格时,应当符合中国证监会规定的风险控制指标标准有()。A
A.脾俞、气海 B.归来、地机 C.肾俞、太溪 D.血海、太冲 E.太冲
在新产品开发的各种方式中,既可以使企业较快掌握新产品的制造技术,又可以减少技术风
在函证中针对舞弊风险的迹象,注册会计师可以实施的审计程序有()。A.验证被询证者
最新回复
(
0
)