首页
登录
职称英语
Whether there are sailors who sail without charts(航海图)is doubtful, but there
Whether there are sailors who sail without charts(航海图)is doubtful, but there
游客
2025-07-24
24
管理
问题
Whether there are sailors who sail without charts(航海图)is doubtful, but there certainly are travellers who prefer to journey with no map to guide them, and readers who are contemptuous of books about books. They gain no profit, they say, by looking at things through the eyes of others. But this impromptu(无法准备) ,uninstructed way of grasping at masterpieces(杰作) in spontaneous(自发的)leaps of feeling is but a poor way of learning how to enjoy them. The first surprise and flush of prompt delight is, of course, of great perhaps the greatest value; but a true appreciation is based on something more than feeling; it demands that we should not only enjoy, but understand our pleasure, and make it food for thought; should learn the esthetics reasons for it, and learn also all we can learn about the origins and environments of the monuments and masterpieces we gaze on. To understand them we must know their place in history, and their relative position among other masterpieces. And I at least find that my vision of the things I like is greatly enhanced and clarified by seeing them reflected in the illuminated(启蒙) minds of other people. Esthetics(审美的) appreciation is, luckily, a thing that can be communicated, can be learnt from others. The glow of it is a catching fire. How often an admiration spoken of by someone we admire sometime the mere mention of a preference has opened for us the gate into a new world of beauty! And certainly the debt I owe to the great interpreters of literature is far too large to allow me to join in the common abuse of critics; they have given me ears, they have given me eyes, they have taught me and have taught all of us really the best way of appreciation excellence, and how and where to find it. How many sights unguided travellers pass by! How many beauties readers of great works will miss, if they refuse to read the books about them! [br] All the following are mentioned by the author EXCEPT______.
选项
A、sailors without charts
B、students without instructors
C、readers without commentaries
D、travellers without map
答案
B
解析
推断题,询问下面哪个选择项作者没有提到。把这四个选项在原文中进行查对发现,A、C、D都直接提到了,只有B没有提到。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4174022.html
相关试题推荐
Hisexperiencesuggeststhathecan______thecomputerwithoutmuchdifficulty.
All______thingscannotlivewithoutairorwater.A、lifeB、livingC、livelyD、a
When______whyhecameinwithoutpermission,hestaredatus,sayingnothing.A
Whensailorsareallowedashoreafteralongtimeatsea,theysometimesgetdru
Whensailorsareallowedashoreafteralongtimeatsea,theysometimesgetdru
Whensailorsareallowedashoreafteralongtimeatsea,theysometimesgetdru
Whensailorsareallowedashoreafteralongtimeatsea,theysometimesgetdru
Whensailorsareallowedashoreafteralongtimeatsea,theysometimesgetdru
Whensailorsareallowedashoreafteralongtimeatsea,theysometimesgetdru
Whensailorsareallowedashoreafteralongtimeatsea,theysometimesgetdru
随机试题
说明:假定你是公司职员李明,请给你的部门经理Sam写一张请假条。时间:12月19日1.最近经常感到头疼,想请一天假去医院做检查;2.本周工
【S1】[br]【S14】A、upB、aboutC、inD、overD介词辨义。这里表示Wahquist表示每年临时工总数超过了400%。turn
中国人用筷子是特定文化的产物。中国是个农业大国,食物多以蔬菜为主,用筷子适宜取食。中国文化推崇集体主义(collectivism),崇尚融合,体现在吃饭
(2018年)纳税人购买下列车辆时,不需要缴纳车辆购置税的是( )。 A.汽车
债务重组的方式包括( )。A.债务人以低于债务账面价值的现金清偿债务 B.
参与嘌呤合成的氨基酸是()A.F B.Gly C.TPP D.Tyr
《汽车金融公司管理办法》规定,经银监会批准,汽车金融公司可以从事()业务。A.
行业的产品已经比较完善,顾客对产品已有认识,市场迅速扩大,企业销售额和利润快速增
关于照明配电箱的安装技术要求,正确的有( )。A、插座为单独回路时的插座数量不宜
下列关于主动脉狭窄的病理生理变化,不正确的是A、左心室负荷降低 B、左心室舒张
最新回复
(
0
)