首页
登录
职称英语
No one knows for sure why birds migrate (定期迁徙). One theory of migration says
No one knows for sure why birds migrate (定期迁徙). One theory of migration says
游客
2025-07-24
8
管理
问题
No one knows for sure why birds migrate (定期迁徙). One theory of migration says that ancient birds of the northern part of the earth were forced southward during the Ice Age, when ice covered large parts of Europe, Asia and North America. As the ice melted, the birds came back to their homelands, spent the summer, and then went south again in winter. Gradually, these comings and goings became habits, and birds now migrate though much of the ice has gone.
Another theory proposes that the ancient home of all modern birds was the tropic areas. There they lived so well that the region became overcrowded. Many species had to move northward. During the summer, these birds found plenty of room and food. In winter, however, food became scarce and they had to return to the south.
A newer theory is that increasing daylight stimulates certain glands (腺) in the bird’s body and prepares it for migration. One scientist is able to make birds migrate in midwinter by exposing them for two months to artificial daylight. Recoveries of marked birds indicate that they fly north as soon as they are set free. The conclusion is that the urge to migrate is determined by changes in the bird’s body which take place under seasonal changes in the length of daylight.
This theory would account for the fact that not all birds migrate at the same time. Each species seems to have its own schedule. The theory would also account for the regular time and routes of migration. Birds arrive at a given place year after year. Unfavorable weather delays them only a few days. Total hours of daylight, rather than weather, start them on the way.
How birds find their way to the same place year after year and why they follow their own particular route are still mysteries. They evidently do not follow known landmarks (地 面标志), for many young birds migrate alone without the help of experienced adults. [br] The birds mentioned in the third paragraph fly north in midwinter because______.
选项
A、they are specially trained by a scientist
B、they are affected by seasonal changes
C、there is a change in their body temperature
D、they are exposed to extra daylight
答案
D
解析
文章第三段中提到了一位科学家所做的实验,即日照时间及量也会影响鸟类的迁徙。因此D正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4173845.html
相关试题推荐
Agoodtitleforthispassageis______.[br]Newton’stheoryofgravitywascor
Anyphysicaltheoryisalwaysprovisional,inthesensethatitisonlyahypoth
Astimewenton,thetheoryshehadstuck______correct.A、provedB、toprovingC
Anyphysicaltheoryisalwaysprovisional,inthesensethatitisonlyahy
Anyphysicaltheoryisalwaysprovisional,inthesensethatitisonlyahy
Anyphysicaltheoryisalwaysprovisional,inthesensethatitisonlyahy
Anyphysicaltheoryisalwaysprovisional,inthesensethatitisonlyahy
Nooneknowsforsurewhybirdsmigrate(定期迁徙).Onetheoryofmigrationsays
Nooneknowsforsurewhybirdsmigrate(定期迁徙).Onetheoryofmigrationsays
Nooneknowsforsurewhybirdsmigrate(定期迁徙).Onetheoryofmigrationsays
随机试题
Lowwages,chronicunemploymentandunderemploymentleadtolowincome,lack
[originaltext]Dreamsareexpressionsofthoughts,feelingsandeventsthatp
Thispoorcountryhasearthquakesinsomeareas,and______.A、whileotherfamine
Thelecturewasso(bore)______thatmanyofthestudentsintheclassroomfella
[originaltext]W:DoIlookgood?Imean,willtheinterviewerslikemyclothes?
AjuryinNorthernCaliforniahasfoundaphysician【C1】______forelderabus
不属于运用动态控制原理控制施工进度的步骤是()。A.施工成本目标的逐层分解
证券登记结算机构挪用客户的资金,可采取的处罚措施有()。 Ⅰ.没收违法所得,
A.血清总胆红素浓度>12.9mg/dl B.血清总胆红素浓度<12.9mg/
关于建设工程见证取样的说法,正确的是( )。A、试样的真实性只能由取样人员负责
最新回复
(
0
)