首页
登录
职称英语
Urban life has always involved a balancing of opportunities and rewards agai
Urban life has always involved a balancing of opportunities and rewards agai
游客
2025-07-22
27
管理
问题
Urban life has always involved a balancing of opportunities and rewards against dangers and stress; its motivating force is, in the broadest sense, money. The presence of huge numbers of people inevitably involves more conflict, more traveling, the overloading of public services and exposure to those deviants and criminals who are drawn to the rich pickings of great cities.
As a defense against these developments, city dwellers tend to use various strategies to try and reduce the pressures upon themselves; contacts with other people are generally made brief and impersonal; doors are kept locked and so on. There are other strategies, too, which are positively harmful to the individuals, for example, reducing awareness through drugs or alcohol. Furthermore, all these defensive forms of behavior are harmful to society in general. Lack of informal social contact and indifference to the misfortunes of others, are amongst the major causes of urban crime.
Present day architecture and planning have enormously worsened the human problems of urban life. People have been forced to leave their familiar homes, usually to be rehoused in tower blocks which are inconvenient. This destruction of established social structures is the worst possible approach to the difficulties of living in a town or city. Instead, every effort should be made to conserve the human scale of the environment, and to retain familiar landmarks. [br] The author thinks that crime is increasing in cities because______.
选项
A、criminals are difficult to trace in large populations
B、people do not communicate with their neighbors
C、people feel anonymous there
D、the trappings of success are attractive to criminals
答案
D
解析
事实细节题。题干的意思是“作者认为城市的犯罪逐渐增加是因为什么?”根据原文第一段中deviants and criminals who aredrawn to the rich pickings of great cities.即“受城市的财富吸引而来的罪犯也越来越多”可知,正确答案为D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4172028.html
相关试题推荐
Dadlovedchildrenandalwayswanteda【B1】family.Eventually(最终),hegotwhath
Howdidthemanhelptheoldlady?[br][originaltext]Mymumhasalwaystol
Howdidthemanhelptheoldlady?[originaltext]Mymumhasalwaystoldmys
Itisalwaysalittlesadtosaygoodbyetoalong-timefriendyouareleavi
Itisalwaysalittlesadtosaygoodbyetoalong-timefriendyouareleavi
Itisalwaysalittlesadtosaygoodbyetoalong-timefriendyouareleavi
Itisalwaysalittlesadtosaygoodbyetoalong-timefriendyouareleavi
Itisalwaysalittlesadtosaygoodbyetoalong-timefriendyouareleavi
Itisalwaysalittlesadtosaygoodbyetoalong-timefriendyouareleavi
Itisalwaysalittlesadtosaygoodbyetoalong-timefriendyouareleavi
随机试题
Opinionpollsarenowbeginningtoshowanunwillinggeneralagreementthat,
Thetheorythatbusinesscouldoperatetotallywithouttheaidofgovernmenthas
_________yourhomeworkandmakesurethatyoudon’t_________anymistakes.A、Do;d
______referstosomecontrastordiscrepancybetweenappearanceandreality.A、Al
Almostallfoodsgiveusenergy.Somegiveusmoreenergythanothers.Energ
IPv6地址长度为()比特。A.32 B.48 C.64 D.128
A.可被水解出莨菪醇 B.水溶液加入重铬酸钾试液和过氧化氢试液后再加入氯仿振摇
KPMG风险中性定价模型中用到的变量包括()。A.非违约概率 B.风险资产的承
在邮政服务质量指标体系中,通信质量指标又可分为时限指标、安全质量指标和()。A.
根据构成风险的因素分类,建设工程施工现场因防火设施数量不足而产生的风险属于()
最新回复
(
0
)