首页
登录
职称英语
8:30 P.M. Outlook Outlook is back with a new series of reports to k
8:30 P.M. Outlook Outlook is back with a new series of reports to k
游客
2025-07-22
7
管理
问题
8:30 P.M.
Outlook
Outlook is back with a new series of reports to keep you update with all that’ s new in the world of entertainment. Stories go all the way from the technical to the romantic, from stage to screen. There will be reports of the stars of the moment, the stars of the future and the stars of the past. The director with his new film, the designer with the latest fashion, and the musician with the popular song are parts of the new Outlook. The program is introduced by Fran Levine.
9:00 P.M.
Discovery
When a 10-year-old boy gets a first-class degree in mathematics or an 8-year-old plays chess like a future grand master, they are considered as geniuses. Where does the quality of geniuses come from? Is it all in the genes or can any child be turned into a genius? And if parents do have a child who might become a genius in the future, what should they do? In this 30-minute film, Barry Johnson, the professor at School of Medicine, New York University will help you discover the answer.
10:00 P.M.
Science & Health
Is it possible to beat high blood pressure without drugs? The answer is "yes", according to the researchers at Johns Hopking and three other medical centres. After a study of 800 persons with high blood pressure, they found that after 6 months those devoted to weight loss—exercise and eating a low-salt, low-fat food—lost about 13 pounds and became fitter. Plus, 35% of them dropped into the "normal" category(范畴). This week, Dr. Alan Duckworth will tell you how these people reduce their blood pressure to a level similar to what’ s achieved with Hypertension drugs. [br] Who will be most probably interested in Discovery?
选项
A、Parents who want to send their children to a school of medicine.
B、Children who are good at mathematics.
C、Parents who want their children to become another Albert Einstein.
D、Children who are interested in playing chess.
答案
C
解析
推理判断题。从文章的第二部分倒数第二句话,if parents do have a child who…?可知,本栏目主要是面向那些认为自己的孩子以’后可能成为天才的父母准备的,所以最感兴趣的可能是那些父母。所以正确的答案为C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4171300.html
相关试题推荐
8:30P.M.OutlookOutlookisbackwithanewseriesofreportstok
8:30P.M.OutlookOutlookisbackwithanewseriesofreportstok
8:30P.M.OutlookOutlookisbackwithanewseriesofreportstok
8:30P.M.OutlookOutlookisbackwithanewseriesofreportstok
8:30P.M.OutlookOutlookisbackwithanewseriesofreportstok
8:30P.M.OutlookOutlookisbackwithanewseriesofreportstok
8:30P.M.OutlookOutlookisbackwithanewseriesofreportstok
8:30P.M.OutlookOutlookisbackwithanewseriesofreportstok
8:30P.M.OutlookOutlookisbackwithanewseriesofreportstok
8:30P.M.OutlookOutlookisbackwithanewseriesofreportstok
随机试题
Fornearlytwoyears,MariselaEscobedoOrtizledaone-womancampaigntobr
CollegesportsintheUnitedStatesareahugedeal.AlmostallmajorAmeric
Whatdoesthemansayabouthisnewboss?[br][originaltext]W:Howarethings
Ayearago,monetaryunionlookedasifitwasheadingforcertaindeath,wi
以下不是引起动脉粥样硬化的脂蛋白是A.糖化LDLB.乙酰LDLC.A型LDLD.
阅读下列说明,回答问题1至问题3,将解答填入答题纸的对应栏内。【说明】A公司是一
下面是“研究定滑轮和动滑轮的特点”的实验。 任务: (1)简述定滑轮与动
图示直径为20mm、长5m的管道自水池取水并泄入大气中,出口比水池水面低2m,已
银行监管规定,商业银行总行经银监会批准设立,业务范围经银监会批准后()。A:其分
甲公司期末进行财产清查时,发现如下情况。 请根据资料1-4,逐笔编制甲公司的会
最新回复
(
0
)