首页
登录
职称英语
Sometime in the next century, me familiar early newspaper on the front gate
Sometime in the next century, me familiar early newspaper on the front gate
游客
2025-07-21
15
管理
问题
Sometime in the next century, me familiar early newspaper on the front gate will disappear. And instead of reading your newspaper, it will read to you. You’ 11 get up and turn on the computer newspaper just like switching on TV. An electronic voice will distribute stories about the latest events, guided by a program that selects the type of news you want. You’ 11 even get to choose me kind of voice you want to hear. Want more information on me brief story? A simple touch makes me entire text appear. Save it in your own personal computer if you like. These are among the predictions(Mill) from communication experts working on me newspapers of me future. Pictured as part of broader home based media and entertainment systems, computer newspapers would unite print and broadcast reporting, offering news and analysis with video images of news events.
Most of the technology is available now, but convincing(说服)more people that they don’t need paper to read a newspaper is the next step. But resistance to computer newspaper may be stronger from within journalism. Since it is such a cultural change, it may be mat the present generation of journalists and publishers will have to the off before the next generation realizes that me newspaper industry is no longer a newspaper industry. Technology is making the end of traditional newspapers unavoidable.
Despite technological advances, it could take decades to replace newsprint wim computer screens. It might take 30 to 40 years to complete the changeover because people need to buy computers and because newspapers have established financial (财经的) interests in the paper industry. [br] It might take 30 to 40 years for computer newspapers to replace traditional newspapers, because______.
选项
A、it is technologically impossible now
B、computer newspapers are too expensive
C、there is strong resistance from both the general population and professional journalists
D、traditional newspapers are easy to read
答案
B
解析
从文章最后一句话“It might take 30 to 40 years to complete the changeover because people need to buy computers and because newspapers have…”可知,人们购买电脑需要金钱,而且传统意义的报纸已经在纸行业的利益中占据了很大的比重。在短时间内,人们很难达到从电脑上看报纸的水平。故正确的答案为B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4170762.html
相关试题推荐
GrandmaMosesisamongthemostfamoustwentiethcenturypaintersoftheU.
GrandmaMosesisamongthemostfamoustwentiethcenturypaintersoftheU.
GrandmaMosesisamongthemostfamoustwentiethcenturypaintersoftheU.
Duringtheearlyyearsofthetwentiethcentury,wheatwasseenasthevery
Thelittleboysometimes______andmademeunhappy.A、wentonmynervesB、gotonm
Sometimeinthenextcentury,thefamiliarearly-newspaperonthefrontgate
Sometimeinthenextcentury,thefamiliarearly-newspaperonthefrontgate
Sometimeinthenextcentury,thefamiliarearly-newspaperonthefrontgate
RobertSpring,a19thcenturyforger(伪造者),didwellinhisjobthathewasa
RobertSpring,a19thcenturyforger(伪造者),didwellinhisjobthathewasa
随机试题
Somemarriagesseemtocollapsesosuddenlythatyou’dneedacrystalballt
[originaltext]Over1,000peoplegetstruckbylightningeveryyearintheU
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.#
中共中央总书记习近平在讲话中多次提到“人民”,他承诺:“我们要始终与人民心心相印
治疗痄腮常用灸法是 A.直接灸 B.间接灸 C.温针灸 D.灯火灸
考虑一个基于不支付利息的股票的远期合约多头,3个月后到期。假设股价为40美元,3
VDT操作人员,由于静态负荷,频繁操纵键盘,头部经常转动,手臂悬空,最易引起A.
思维属心理现象中的( )。A.认识过程 B.情感过程 C.意志过程 D.
A.缩宫素 B.麦角胺 C.前列腺素E D.垂体后叶素 E.麦角新碱肺结
病儿,6个月。因便秘,食欲差,嗜睡,反应迟钝来诊。查体:体温35.5℃,脉搏10
最新回复
(
0
)