首页
登录
职称英语
In 1995 about 700, 000 robots were operating in the industrialized world. Ov
In 1995 about 700, 000 robots were operating in the industrialized world. Ov
游客
2025-07-21
29
管理
问题
In 1995 about 700, 000 robots were operating in the industrialized world. Over 500, 000 were used in Japan, about 120, 000 in Western Europe, and about 60, 000 in the United States. Many robot applications are for tasks that are either dangerous or unpleasant for human beings. In medical labs, robots handle possibly dangerous materials, such as blood or urine samples(尿样). In other cases, robots are used in repetitive, unchangeable tasks in which human performance might degrade over time. Robots can perform these repetitive, high-precision operations 24 hours a day without fatigue. A major user of robots is the automobile industry. General Motors Corporation uses about 16, 000 robots for tasks such as spot welding(点焊), painting, machine loading, parts transfer, and assembly. Assembly is one of the fastest growing industrial applications of robotics. It requires higher precision than welding or painting and depends on low-cost sensor systems and powerful inexpensive computers. Robots are used in e-lectronic assembly where they load microchips on circuit boards(线路板) 。
Robots are being used to help doctors in installing artificial(人工的) legs, and very high-precision robots can help doctors with difficult operations on the human eye. [br] According to the article, which of the following is NOT true?
选项
A、In 1995 about 700, 000 robots were operating in the industrialized world.
B、Why people use the robots is that they are neither dangerous nor unpleasant.
C、In medical labs, robots can be used to handle possibly dangerous materials, such as blood or urine samples.
D、In other cases, robots are used in repetitive, unchangeable tasks in which human performance might degrade over time.
答案
B
解析
从文章的第三句话“Many robot applications are for tasks that are either dangerous or unpleasant for human beings”可知B项不符合文章意思。原文是说有些工作是危险枯燥的,并不是说机器人是那样的。故正确的答案为B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4170317.html
相关试题推荐
Today,supermarketsarefoundinalmosteverylargecityintheworld.Butt
Today,supermarketsarefoundinalmosteverylargecityintheworld.Butt
Today,supermarketsarefoundinalmosteverylargecityintheworld.Butt
In1995about700,000robotswereoperatingintheindustrializedworld.Ov
In1995about700,000robotswereoperatingintheindustrializedworld.Ov
ColumbuswasanItalian,butheisknownthroughouttheworld.Heisregarde
ColumbuswasanItalian,butheisknownthroughouttheworld.Heisregarde
ColumbuswasanItalian,butheisknownthroughouttheworld.Heisregarde
ColumbuswasanItalian,butheisknownthroughouttheworld.Heisregarde
Today,computers______widelyintheworld.A、areusedB、useC、isusedA
随机试题
ItissaidthattheearlyEuropeanplaying-cards_________forentertainmentand
长线路的测量阻抗受过渡电阻的影响比短线路大。()
调查问卷设计时首先应考虑调查对象的A.姓名 B.年龄 C.职业 D.基本信
对结核杆菌和麻风杆菌有强大抗菌活性的药物是A.异烟肼 B.利福平 C.乙胺丁
不属于中成药剂型养护过程中容易发生问题的是A.虫蛀B.霉变C.酸败D.挥发E.风
下列动物中,全部属于鱼类的是:A.章鱼、鲨鱼 B.鳝鱼、鳗鲡 C.娃娃鱼、海
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
一组测定值由小到大顺序排列为5.22,5.25,5.29,5.33,5.41,已
“GBxxxx—xxxx”(modISOxxxx:xxxx)是
超高温瞬间灭菌的温度是()A.25℃以下 B.40℃以上 C.50℃以上
最新回复
(
0
)