首页
登录
职称英语
People today expect to be examined when they enter a doctor’s office. At lea
People today expect to be examined when they enter a doctor’s office. At lea
游客
2025-07-21
28
管理
问题
People today expect to be examined when they enter a doctor’s office. At least they expect their blood pressure and temperature to be measured. However, as recently as two hundred years ago, a doctor’s treatment depended on talking with patients. In general, the communication between doctors and their patients was the most important part of medical methods. The modern age of medicine began with the stethoscope, an instrument for listening to patients’ heartbeat and breathing. Before that, a doctor did not touch a patient. In fact, there was no such thing as a medical examination.
The stethoscope—with all other medical instruments—has a serious effect on the practice of medicine. Doctors become better at finding the medical problems. More lives are saved. At the same time, doctors give less importance to the communication between patients and doctors. Some doctors actually stop talking to their patients. It is easy to understand why some sick people thought themselves as broken machines. [br] A stethoscope can be used to______.
选项
A、check health conditions
B、cure some illnesses
C、measure temperatures
D、treat heart disease
答案
A
解析
由文章第一段倒数第三句…stethoscope,an instrument for lis—tening to patients’heartbeat and breathing.可知,这种仪器是用来检查身体状况的。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4170061.html
相关试题推荐
Americandoctorssaythatmotherssmokebeforetheir【M1】
Americandoctorssaythatmotherssmokebeforetheir【M1】
Americandoctorssaythatmotherssmokebeforetheir【M1】
Americandoctorssaythatmotherssmokebeforetheir【M1】
Americandoctorssaythatmotherssmokebeforetheir【M1】
Wherearetheytalking?A、Intheoffice.B、Onthephone.C、Attheairport.B
Ifyouasksomepeople,"HowdidyoulearnEnglishsowell?"Youmaygetas
Ifyouasksomepeople,"HowdidyoulearnEnglishsowell?"Youmaygetas
FromMondaytoFridaymostpeoplearebusyworkingorstudying,butinthee
FromMondaytoFridaymostpeoplearebusyworkingorstudying,butinthee
随机试题
Fredboughtsomefishto______.[br]WhoisFred?A、Acat.B、Afish.C、Aman.C
Manyorganisationswillpayforthecostofavolunteer’s______toAfrica.[br
Healwaysdidwellatschool______havinghisearlyeducationdisruptedbyillnes
[originaltext]M:Hello,Jenny.Whatareyoudoinghere?W:Hello,Mark!Thisis
[originaltext]Alcoholismisaseriousdisease.NearlyninemillionAmerican
Amanagementdomaintypicallycontainsa
抗甲状腺药甲巯咪唑的作用机制为A.使促甲状腺激素释放减少B.抑制甲状腺细胞增生C
选出下列运用修辞方法不当的一句:A.一个没有远大理想的人就像一台没有马达的机器,
某医疗机构拟新引进某抗菌药品注射剂品种。该抗菌药品注射剂的主要目标细菌的耐药率超
下列施工质量事故中,属于指导责任事故的有( )。A.混凝土振捣疏漏造成的质量事
最新回复
(
0
)