首页
登录
职称英语
Chicago’s Children’s Hospital is the lucky receiver of a surprise $18 millio
Chicago’s Children’s Hospital is the lucky receiver of a surprise $18 millio
游客
2025-07-18
29
管理
问题
Chicago’s Children’s Hospital is the lucky receiver of a surprise $18 million gift from Gladys Holm. She once was a secretary who never earned more than $15,000 a year and never married. She lived alone in a small flat in Chicago, and was a volunteer at the Children’s Hospital. She was called the "Teddy Bear Lady" because she brought toy animals to sick children on her regular visits. But Miss Holm, who died in 1996 at the age of 86, was also a long-time buyer of stocks(股票). Over the years, she saved money that rose up to $18 million, which she left to the Children’s Hospital. It was the largest single donation in the hospital’s 115-year history. The hospital president, Jan Jennings, was shocked when she heard the news. "When Miss Holm’s lawyer called to tell me how much that money was, I asked him to repeat it, since I was certain I had misheard."
Why did Gladys Holm feel so strongly about the Children’s Hospital? Jennings said the hospital first touched Miss Holm’s heart nearly 50 years ago, when doctors there saved the life of her friend’s daughter. She never forgot the happiness she felt all those years ago.
Holm’s gift will be devoted to heart disease research. People at the hospital said they regretted that they couldn’t thank Miss Holm for the surprising gift. [br] Why did Jan Jennings ask the lawyer to repeat what he said?
选项
A、She never expected Miss Holm would donate anything.
B、She wanted to make sure who Gladys Holm was.
C、She had seldom received donations before.
D、She thought there was a mistake.
答案
D
解析
细节题。题干意为“Jan Jennings为何让律师重复一次他说的话?”从第一段末句中的“since I was certain I had misheard”可知,是因为数额巨大她不敢相信,以为自己听错了,故D为正确答案。A选项意为“她从未想到Holm女士会捐赠任何东西”,文中未提及。B选项意为“她想要确定Holm女士是谁”,院长对Holm女士很熟悉,甚至知道50年前的渊源,无需确定。C选项“她以前很少接受到捐赠”错误,只是很少接收到单笔数额这么高的捐赠。故D正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4167002.html
相关试题推荐
Youmightbesurprisedtoknowthatbicycleshaveexistedforabouttwohund
Chicago’sChildren’sHospitalistheluckyreceiverofasurprise$18millio
Thehospitalagreedtogivecarefreeofchargeto______withlowincomes.A、those
IstheaveragetemperatureofShenyanginsummer______?A、likeChicagoB、likeit
Accordingtostatistics,in2007morethan6,000childrenwereexpulsed(开除)
Accordingtostatistics,in2007morethan6,000childrenwereexpulsed(开除)
Accordingtostatistics,in2007morethan6,000childrenwereexpulsed(开除)
InJanuary2009,duringthefirstweeksofasix-monthstayattheChildren’
InJanuary2009,duringthefirstweeksofasix-monthstayattheChildren’
InJanuary2009,duringthefirstweeksofasix-monthstayattheChildren’
随机试题
Theseating_________ofthelecturehallis2000.A、capabilityB、capacityC、quant
Onlyinthesmalltown__________(他才感到安全和放松).isheabletofeelsecuredandre
[originaltext]M:Soyouworkinapub.W:Yes,that’sright.M:What’sitlike?
关于物资买卖合同中出卖人支付标的物义务的说法,正确的是()。A.必须由出卖人亲自
个案工作建立关系技巧不包括( )。A.建立有利于服务对象积极表达的关系模式
关于个人征信系统社会功能的体现,下列说法不正确的是()。A.形成诚实守信、遵纪
关于胃食管反流病治疗方案的说法,错误的是()A.存在夜间酸突破时,可以加用法
某银行2015年6月23日发放给某工厂短期贷款100万元,期限为9个月,假设月利
下列各项经济业务中,会导致企业盈余公积减少的是()。A.股东大会宣告分派股票股
不仅适用于一般软弱破碎围岩,也适用于地下水丰富的松软围岩的超前支护措施是( )
最新回复
(
0
)