首页
登录
职称英语
I remember clearly the last time I cried. I was twelve years old, in the sev
I remember clearly the last time I cried. I was twelve years old, in the sev
游客
2025-07-17
33
管理
问题
I remember clearly the last time I cried. I was twelve years old, in the seventh grade, and I had tried out for the junior high school basketball team. I walked into the gym; there was a piece of paper on the wall.
It was a cut list. The boys whose names were on the list were welcome to keep on coming to practices. The boys whose names were not on the list had been cut; their presence (出席) was no longer desired.
I had not known the cut was coming that day. I stood and stared at the list. The list had not been made with a great deal of consideration; the names of the very best players were at the top, and the other members of the team were listed in what appeared to be a descending (下降) order of basketball skills. I kept looking at the bottom of the list, hoping against hope that my name would appear if I looked hard enough.
I held myself together as I walked out, but when I got home I began to cry. For the first time in my life, I had been told officially that I wasn’t good enough. Sports meant everything to boys that age; if you were on the team, it put you in the desirable group. If you were not, you might as well not be alive.
All these years later, I remember it as if I were still standing right there in the gym. I don’t know how the mind works in matters like this; I don’t know what went on in my head following that day of cut. But 1 know that my determination has been so strong ever since then; I know that for all of my life since that day. I have done more work than I had to be doing, put in more hours than I had to be spending. I don’t know if all of that came from a determination never to allow my-self to be cut again—never to allow someone to tell me that I’m not good enough again—but I know it’s there. And clearly it’s there in a lot of other successful men too... [br] We may infer from the text that the author______.
选项
A、has learned to play basketball very well
B、has made friends with many other men
C、has never learned the truth of the cut
D、has become quite successful in life
答案
D
解析
推理题。题干意为“从文章中我们可以推测作者——。”根据最后一段第三、四、五句可知,从遭到淘汰那天开始作者的决心变得十分强烈,他付出了很多努力,花费了大量的时间,目的就是不能允许自己再被淘汰。而许多成功人士也都有这个决心。由此可以推测,作者通过自己的努力取得了成功。故D为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4165882.html
相关试题推荐
DoyouremembertheMillennium(千禧年)Goals?Whenworldleaderscelebratedth
Clearly,hedoesn’thaveaplan,______hewouldhavesaidsomething.A、butB、unle
DoyouremembertheMillennium(千禧年)Goals?Whenworldleaderscelebratedth
DoyouremembertheMillennium(千禧年)Goals?Whenworldleaderscelebratedth
DoyouremembertheMillennium(千禧年)Goals?Whenworldleaderscelebratedth
IrememberclearlythelasttimeIcried.Iwastwelveyearsold,inthesev
IrememberclearlythelasttimeIcried.Iwastwelveyearsold,inthesev
DoyouremembertheMillennium(千禧年)Goals?Whenworldleaderscelebratedth
[A]It’sterriblyhot,isn’tit?[B]Remembertotakeanumbrellawithyou.[C]
Aliceistwelve.[br]AliceandGaoWeiareinthesameclass.A、TrueB、FalseA倒数
随机试题
Malnutritionduringweaningage—whenbreastmilkisbeingreplacedbysemi-s
Ifyou’reoneofthosepeoplewhotendstoputonweightaroundyourmiddle,
Althoughtheminuetappearedsimple,its(i)____stepshadtobestudiedveryca
照明线路总体项目中经常检修的是().A.回路是否正常 B.有无腐蚀及损伤
我国当前全面发展教育的组成部分是德育、智育、体育和( )。 A.美育
商业银行在计量操作风险监管资本时,可以将保险理赔作为操作风险的缓释因素,但保险的
朱某系某县民政局副局长,率县福利企业年检小组到同学黄某任厂长的电气厂年检时,明知
《律师法》第3条规定律师依法执业受法律保护。任何组织和个人不得侵害律师的合法权益
边缘性颌骨骨髓炎感染多为A.牙源性 B.腺源性 C.损伤性 D.血源性
甲公司严重资不抵债,因不能清偿到期债务向法院申请破产。下列财产属于债务人财产的是
最新回复
(
0
)