首页
登录
职称英语
They first arrived on British ships almost 200 years ago, with the aim of cu
They first arrived on British ships almost 200 years ago, with the aim of cu
游客
2025-07-17
12
管理
问题
They first arrived on British ships almost 200 years ago, with the aim of cutting back a rapid growth of rat (鼠) population. Then the cats themselves became the problem. After dealing with the rats", they turned to birds-and now hundreds of them have been killed in a move to protect rare (稀有) birds. Even cat lovers have been persuaded to back the move, after being told that there was no other choice.
When British sailors took control of Ascension Island in 1815, they found nobody living on it but that it was overrun with rats which had escaped from sinking ships. They introduced cats to kill the rats-and were soon overrun by cats. By 1820 they were sending back to England for dogs to kill the cats, but that didn’ t work. Ever since the wild cat population has been attacking the birds.
Man introduced these cats, and it has disturbed the balance. Ascension Island is a most important seabird gathering place. We have to undo man’ s mistake in bringing cats here. Action has been taken to kill off wild cats for the protection of birds. Only cats raised as pets are allowed. Since they are micro-chipped (加电子芯片的), if they get caught they can be sent back to their owner. The action can be considered rather successful. The cat population is down to the last few-they’re the most difficult ones to catch. [br] What does the author mean by saying, "We have to undo man’ s mistake in bringing cats here" (Paragraph 3 ) ?
选项
A、Friendly animals such as dogs should have been introduced.
B、Men should remove the bad effect caused by cats.
C、Man should have a better understanding of cats.
D、Cats are not as valuable as other rare animals.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4165811.html
相关试题推荐
Isthis______firsttimeyou’veflownon______BritishAirways?A、the,/B、the,aC、
Almosteveryfamilybuysatleastonecopyofanewspapereveryday.Somepe
Almosteveryfamilybuysatleastonecopyofanewspapereveryday.Somepe
Britishscientistshavebeengiven£1millionbytheEuropeanCommissionto
Britishscientistshavebeengiven£1millionbytheEuropeanCommissionto
TheyfirstarrivedonBritishshipsalmost200yearsago,withtheaimofcu
TheyfirstarrivedonBritishshipsalmost200yearsago,withtheaimofcu
Whatdobothofthespeakersagreeon?[br][originaltext]M:BritishEnglishan
Whatdobothofthespeakersagreeon?[originaltext]M:BritishEnglishandAmer
AlmosttwointhreeBritonsareunabletospeakalanguageotherthanEnglish
随机试题
PASSAGEFOURThebrilliantphotosofYosemite.细节题。由题干中的famousphotographer定位至第一段。
Theyare______tofailiftheycontinueattheriskofallthesedangers.A、boun
GPSA)TheGlobalPositioningSystemisa.space-basedtriangulationsys
档案网站是指由档案业务部门或者档案行政管理部门建立的专业网站,由于档案网站具有(
心衰治疗中唯一能够控制体液潴留的药物是()A:利尿剂 B:阿托品 C:β受
交通运输部的推荐标准可以表述为JTG/T0000.0—0000,由左往右的数字
硫酸奎宁片的含量测定中,1mol的硫酸奎宁可消耗高氯酸A.1molB.2m
相比较于2005年,2010年该县的GDP值: A增长了12.
下列有关世界著名建筑的表述,不正确的是( )。A.泰姬陵位于泰国.是世界著名的
下列属于建设单位的质量责任和义务的说法有( )。A.施工图设计文件未经审查批准
最新回复
(
0
)