首页
登录
职称英语
Reading Aloud Children learn quickly. Research s
Reading Aloud Children learn quickly. Research s
游客
2025-07-17
28
管理
问题
Reading Aloud
Children learn quickly. Research shows that fast brain development occurs in children younger than three years of age. Everyday parental activities such as reading, singing, and others can play a very important role in a child’s healthy development. Experts (专家) suggest that the single most important activity for building the knowledge required for success in reading is reading aloud to children. This is especially so during the preschool years.
While listening to stories read from a book, children learn at a young age that the letters on the page are connected to the words in our spoken language. They also become familiar with the language in books. Parents help children develop a lifelong love for books by reading aloud stories from books.
Reading aloud to children when they are young can help their understanding of the world in which they live. They can "travel" the world through the pages of books. Consider the example of Anthony, whose mother has read to him since birth. She says, "His first visit to the zoo was a journey of rediscovery. " Rediscovery? Yes, although Anthony was seeing zebras, lions, giraffes, and other animals for the first time, he had already been introduced to them. His mother further explains, "Anthony has become familiar with countless people, animals, objects and ideas, all between the covers of books, in his first two years of life. "
When parents take the time to hold their children in their arms and read to them, the message is clear; "I love you. " Phoebe, a mother in Canada, said of reading to her son, now eight years old, "My husband and I feel that this has helped Nathan to feel close to us. He is open to us and often tells us what he is feeling. It has made a special connection. " [br] Nathan’s case shows that reading stories aloud to children______.
选项
A、helps them broaden their mind
B、makes them feel proud of their parents
C、improves their understanding of the real world
D、strengthens the relationship between parents and children
答案
D
解析
推理题。题干意为“内森的事例说明大声读故事给孩子们——。”最后一段以内森的例子说明朗读对孩子的影响。内森的母亲说她和丈夫感到,给他们的儿子朗读故事这种方式使得内森和他们的关系很亲密。他对他们很坦率,经常告诉父母自己的感受。它已经制造了一种特殊的联系;由此可以推测,作者的目的是想说明大声朗读故事可以加强父母和孩子之间的关系。故D为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4165795.html
相关试题推荐
Chicago’sChildren’sHospitalistheluckyreceiverofasurprise$18millio
Chicago’sChildren’sHospitalistheluckyreceiverofasurprise$18millio
Wefeelitisimportanttostartreadingtoyourchildrightfromthestart—
Wefeelitisimportanttostartreadingtoyourchildrightfromthestart—
Itwasasummerevening.Iwassittingbytheopenwindow,readinga【C1】____
Itwasasummerevening.Iwassittingbytheopenwindow,readinga【C1】____
Itwasasummerevening.Iwassittingbytheopenwindow,readinga【C1】____
Itwasasummerevening.Iwassittingbytheopenwindow,readinga【C1】____
Itwasasummerevening.Iwassittingbytheopenwindow,readinga【C1】____
Itwasasummerevening.Iwassittingbytheopenwindow,readinga【C1】____
随机试题
Awarmthoughtsuddenly(cameto)me(which)Imight(use)thepocketmoneytob
Thievesoftentargetstudents’homesbecausestudents______.[br]Ifpersonali
Someeventsandphenomenaofouternature______ordinaryexplanationandordinary
Thebesttitleforthepassageis______.[br]Inthelastfourparagraphs,the
[originaltext]M:It’sabeautifulwatch.ThestyleissofashionablethatIguess
某公司欲对局域网环境中具有不同传输协议、传输数据格式和应用数据的多个应用系统进行
下列各项不能作为遗产继承的是()。A.30万元的银行定期存款 B.个人收
在电站混凝土单元工程质量评定表的表尾,施工单位签字的是( )人员。 A、自验
有下列情形之一的,纳税人应当依法办理纳税申报()。A.取得境外所得 B.因移
降低总胆固醇和低密度脂蛋白最明显的药物是A、烟酸 B、多烯脂肪酸 C、普罗布
最新回复
(
0
)