首页
登录
职称英语
Food in Britain has had a bad name abroad for a very long time. Visitors from fo
Food in Britain has had a bad name abroad for a very long time. Visitors from fo
游客
2025-07-13
9
管理
问题
Food in Britain has had a bad name abroad for a very long time. Visitors from foreign countries complain(抱怨) about the meals that they order in restaurants. The British themselves do not like to complain so the meals in restaurants are not always good.
But in a city like London there are many different kinds of food. There are so many restaurants serving foreign dishes that it can be difficult to find one serving only British food. The people who came from other countries have brought their own cooking to Britain so there are restaurants serving different kinds of foreign food.
Foreigners also complain about uninteresting meals served at home for the family. Though there are so many complaints about uninteresting food, there seems to be a great interest in cooking among people in Britain. Cooking books sell very well. Newspapers and magazines often offer(提供) unusual recipes from foreign countries as well as old recipes from the past and from many different places of Britain. These places of Britain offer some very good dishes. So there must be a lot of British people who live to eat, not eat to live.
选项
A、cost less
B、become better
C、be served a longer time
答案
B
解析
句意:如果英国人喜欢抱怨,餐馆的食物可能会_____。推理题。从文章第一段最后一句“The British themselves do not like to complain so the meals in restaurants are not always good.”,可知英国人不喜欢抱怨,从而导致食物质量不佳,反过来推断:如果他们喜欢抱怨的话,可能会使食物质量变好。故B项正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4160258.html
相关试题推荐
Simon:Linda,doyouknowwhenthevisitorsfromIndiaarecoming?Linda:Weoff
Simon:Linda,doyouknowwhenthevisitorsfromIndiaarecoming?Linda:Weoff
Simon:Linda,doyouknowwhenthevisitorsfromIndiaarecoming?Linda:Weoff
Simon:Linda,doyouknowwhenthevisitorsfromIndiaarecoming?Linda:Weoff
Simon:Linda,doyouknowwhenthevisitorsfromIndiaarecoming?Linda:Weoff
Simon:Linda,doyouknowwhenthevisitorsfromIndiaarecoming?Linda:Weoff
Simon:Linda,doyouknowwhenthevisitorsfromIndiaarecoming?Linda:Weoff
InSeptember,inBritain,youmayseealotofbirds【C1】______onroofsandt
InSeptember,inBritain,youmayseealotofbirds【C1】______onroofsandt
InSeptember,inBritain,youmayseealotofbirds【C1】______onroofsandt
随机试题
Thehumannoseisanunderratedtool.Humansareoftenthoughttobeinsensi
[originaltext]Cambridge,bestknownastheaffluentuniversitytowncrammed
Foraclearerpictureofwhatthestudentknows,mostofteachersuse【M
“消息”是我们所关心的实际数据,经常也称为“明文”,用“M”表示。经过加密的消息
患者,女性,40岁。15年前曾发现蛋白尿,一直未检查治疗,3周前出现恶心、呕吐。
性平,能息风止痉、化痰散结的中药是A.赭石B.钩藤C.僵蚕D.天麻E.蜈蚣
可抑制器官移植排斥反应的药物是A.何首乌B.枸杞子C.淫羊藿D.鹿茸E.冬虫夏草
下列有关汤剂用法的叙述,不正确的是A.一般汤药多宜温服,但热性病者应冷服,寒性
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
以《我心中的好老师》为题写一篇作文。要求:观点明确,语言通顺,逻辑性强,800字
最新回复
(
0
)