首页
登录
职称英语
The sea looks very beautiful when the sun is shining on it. It can be very terri
The sea looks very beautiful when the sun is shining on it. It can be very terri
游客
2025-07-11
13
管理
问题
The sea looks very beautiful when the sun is shining on it. It can be very terrible when there is strong wind. the sea is very big. It covers three quarters of the earth. The sea is also very deep in some places. There is one place, the sea is abut 11 kilometers deep there. The highest mountain in the world is about 9 kilometers high. If that mountain was put into the sea at that place, there would be still 2kilometers of water above it !
In most parts of the sea, there are plenty of fishes and plants. Some live near the top of the sea. Others live deep down. There are also a lot of small living things. Lots of fishes live by eating them.
The sea can be very cold. When people go down, the sea becomes colder and colder. Only some men can go down into the deep sea. But in 1970,five women scientists lived in the deep for fourteen days.
选项
A、Right.
B、Wrong.
C、Doesn’t say.
答案
C
解析
原文中未提到这一点,只是提到有风的时候海会很可怕。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4156924.html
相关试题推荐
[img]ct_epem_epelisv_01731(20097)[/img][br][originaltext]Thesunisshining.[
[img]ct_epem_epelisv_01731(20097)[/img][br][originaltext]Thesunisshining.[
[img]ct_epem_epelisv_01731(20097)[/img][br][originaltext]Thesunisshining.[
[img]ct_epem_epelisv_01731(20097)[/img][br][originaltext]Thesunisshining.[
It’s______abeautifulflower.A、quiteB、veryC、soA本题考查quite/very/so的用法,其实都可以表达
______youdrew!A、HowbeautifulB、WhatbeautifullyC、HowbeautifullyC这是一个感叹句,表示
Anartistwenttoabeautifulpartofthecountryforaholidayandstayedwith
Anartist(画家)wenttoabeautifulpartofthecountryforaholidayandstayedw
Hecarrieda______andworeabeautiful______.[br]Theotherpeoplelaughedb
Hecarrieda______andworeabeautiful______.[br]Hethrew______outofthe
随机试题
Lookatthefollowingpeopleandlistofstatementsbelow.Matcheachpersonwit
Signhasbecomeascientifichot【C1】______.【C2】______inthepast20yearsha
[originaltext]W:Showmeyourlicenceplease?M:Whatisthematter?DidIdos
Atpresentcompaniesandindustriesliketosponsorsportsevents.Tworeason
Thelongyearsoffoodshortageinthiscountryhavesuddenlygivenwaytoa
企业成功的关键为消费者提供所需是每一个企业成功的关键。为此,企业需要为如何吸引并留住客户制定计划。影响
It'snosecretthatmostofusdon'tget
渤海湾湿地资源丰富,是候鸟红腹滨鹬迁徙途中最重要的营养补给站,21世纪以来,其全
加入硫酸产生荧光的是A.地西泮B.氯丙嗪C.硫酸奎宁D.硫酸阿托品E.异烟肼
倾听时容易出现的错误包括()。多选A.做结论过于谨慎 B.不作道德判断
最新回复
(
0
)