首页
登录
职称英语
One afternoonWhen lessonsWere over, Peter and Paul did not go home. They stayed
One afternoonWhen lessonsWere over, Peter and Paul did not go home. They stayed
游客
2025-07-10
21
管理
问题
One afternoonWhen lessonsWere over, Peter and Paul did not go home. They stayed in school to help their teacher to start a new library in the school. They carried books for him. TheyWorked for one hour and then their teacher said, "Thank you, boys.WeWill finish theWork tomorrow. Now youMust go home."
When the boys reached home, itWas seven o’clock. ItWas dark outside, but thereWas a light inside their home and the doorWas open. They know their parentsWere both atWork, so theyWere surprised to see aMan inside. They could see theManWas looking for something.
"HeMust be a thief, "Paul said. "I’ll report to the police and you try to talk to him."
Then PeterWent insideWhile Paul quickly hurried off to telephone the police.When theMan saw Peter, he looked frightened. Then he smiled and said, "You don’t knowMe, but I’m your father’s friend, he askedMe to fetch (取) someMoney for him. "In no time two policemen arrived. As soon as theMan saw the policemen, he tried to run off. But heWas stopped and caught by the policemen.
Just then the boys’parents returned.
"Is thisMan your friend?" one of the policemen asked the boys’parents.
"No!" said Peter’s father. "He is a thief. HeWanted to stealMyMoney. I’m glad you’ve caught him."
选项
A、Right.
B、Wrong.
C、Doesn’t say.
答案
A
解析
文中提到“They stayed in school to help their teacher to start a new library in the school”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4155518.html
相关试题推荐
OneafternoonWhenlessonsWereover,PeterandPauldidnotgohome.Theystayed
I______gotherethisMorning,SoIstayedhome.A、didn’tneedtoB、didn’tneedC
AnartistWenttoabeautifulpartofthecountryforaholidayandstayedWitha
OneafternoonWhenlessonsWereover,PeterandPaulleftschool.Whentheboysrea
Anartistwenttoabeautifulpartofthecountryforaholidayandstayedwith
Theyoungvisitorstayedalongtimeinmyfriend’shouse.[br]Jacksatdownin
Theyoungvisitorstayedalongtimeinmyfriend’shouse.[br]Jackbecameworr
Theyoungvisitorstayedalongtimeinmyfriend’shouse.[br]AtlastJacktoo
Theyoungvisitorstayedalongtimeinmyfriend’shouse.[br]Thevisitorwent
Theyoungvisitorstayedalongtimeinmyfriend’shouse.[br]Jackbecameworr
随机试题
Adelaide,thecapitalofSouthAustralia,isinternationallyknownforits______
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirwo
Women’sfashionstendtochangemorerapidlythanmen’s.Intheearly1900’s
[originaltext]KatherinelovedFacebook.WithFacebookshecouldstayconnec
[originaltext]Sayyougetintobed,preparedforahealthysevenoreightho
—Whywashesohotwhenhegothome —H
2009-2013年该省规模以上工业增加值增幅最小的一年是:() A.20
同-建筑物一部分为框架结构,另-部分为砖混结构,则计算建筑面积时应按( )。A
下列关于劳动合同的观点,正确的是()。 A.试用期满后劳动者与用人单位订立的劳
患儿,男,5岁。上前牙外伤全脱位40分钟。检查:神志清楚,51缺失,牙槽窝内有血
最新回复
(
0
)