首页
登录
职称英语
American families are changing. One important change is that most married women
American families are changing. One important change is that most married women
游客
2025-07-08
23
管理
问题
American families are changing. One important change is that most married women now work outside the home. What happens when both parents work? Read about the Morales family.
Ally and Steven Morales have three children: Josh, 11; Bob, 9; and Lily, 6. Steven is a computer programmer. This year, Ally is working again as a hospital administrator. The family needs the money, and Ally likes her job. Everything is going well, but there are also some problems.
Now that Ally is working, Steven has to help her more with the housework. He doesn’t enjoy it, however. Ally loves her work, but she feels tired and too busy. She also worries about the children. Ally has to work on Saturdays, so Steven and Ally don’t have a lot of free time together.
Lily is having a great time in her after-school program. When Ally comes to pick her up, she doesn’t want to leave. Unfortunately, Bob’s school doesn’t have an after-school program. Right now, he’s spending most afternoons by himself in front of the TV. Josh is enjoying his new freedom after school. He’s playing his music louder and spending more time on the phone.
选项
A、Right.
B、Wrong.
C、Doesn’t say.
答案
A
解析
文章开门见山在第一段就指出美国的家庭正在发生变化(American families are changing.),其中主要表现之一就是美国已婚的女士又在外面工作了(One important change is that most married women now work outside the home),所以应该选[A]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4152410.html
相关试题推荐
MostmarriedAmericanwomennowworkoutsidetheirhome.[br]Stevenlikestohe
MostmarriedAmericanwomennowworkoutsidetheirhome.[br]TheMoralesfamily
OurheadmastertooktheAmericangueststovisitourschool.Ourheadmaster_____
—Why______withher?—Shewon’tchangeheridea.A、toargueB、argueC、arguesB
Whoarethesesuggestionsfor?[br]Whatdoes"inexchangefor"(Line7)mean?A、
[A]kitchen[B]airport[C]key[D]watch[E]money[F]American[G]hotelB人们从机场
HelenisfromtheUnitedStates.Helenis______.AnAmerican
Duringthesummerholidaystherewillbeachangedscheduleofservicesforthe
MarkTwainwasawell-knownAmericanwriter.MarkTwainwas______hisAmerican
MarkTwainwasawell-knownAmericanwriter.MarkTwainwas______hisAmerican
随机试题
[originaltext]M:SharonEppersonjoinsusnow,she’sacorrespondentforCNBC,
Mostworthwhilecareersrequiresomekindofspecializedtraining.Ideally,
A、Peopleseldomwatchadvertisementsinholiday.B、Peopleseldomgivesportsequ
Climatechangemaybereal,butit’sstillnoteasybein
Mostparents,Isuppose,havehadtheexperienceofreadingabedtimestory
[originaltext]M:Hi,Rose,youaresoabsorbedthatyoudidn’tevenknowIcame
C
排尿反射的低级中枢位于()。A.L1-5 B.L2 C.S1 D.S2-
房地产市场中,引起需求增加或减少的原因不包括( )。A.未来预期收益变化 B
发包人未经竣工验收擅自使用工程的,其竣工日期应自()之日起算。A.补充进行竣工验
最新回复
(
0
)