首页
登录
职称英语
People choose colors when they buy things. Because of this, factories want to ma
People choose colors when they buy things. Because of this, factories want to ma
游客
2025-07-06
19
管理
问题
People choose colors when they buy things. Because of this, factories want to make things that are the colors people buy. For example, a car factory needs to know how many red cars or green ones they should make. Good businessmen (商人) know that young people’s colors are different from old people’s, and men’s are different from women’s.
Young children react(反应) to the color of anything before they react to its shape. They like warm colors—red, yellow, and orange. When people get older, they begin to react more to the shape than color. The most liked color of grown-ups of all countries is blue. Their second loved color is red and their third is green.
On the whole, women like brighter colors than men do. Almost everyone likes red, but women like yellow and green more than men do.
If two things are the same except color, they will look different. A red thing always looks nearer than a blue one just like bright things look larger than dark ones. That’s why large or fat people who want to look smaller or thinner wear dark clothes.
选项
A、People care more about the colors of things than shapes.
B、People choose to buy things by their colors.
C、People like things with bright colors.
答案
B
解析
短文第一段第一句话提到人们在购物时会选择颜色,但并不没有提到人们在购物时会更少关注到形状,所以选项[A]是错误的。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4149603.html
相关试题推荐
Whywerepeopleintheearly19thcenturyunhappywhentheyreceivedletters?[b
Whywerepeopleintheearly19thcenturyunhappywhentheyreceivedletters?[b
Mr.West______.[br]Mr.Westdecidedtopushforward______.A、becauseacrowdo
thepeoplewhorepairmachines[br]theplacewherepeoplecanseeafilmA人们可以看电
thepeoplewhorepairmachines[br]theplacewherepeoplecanexerciseG人们可以锻炼的地
【B1】[br]【B7】A、asB、ofC、becauseC这里根据句子的前后关系,我们可以推断出是表示因果关系。而for表示原因时经常放在句首,所以
Englishpeopleusually______.[br]WhenyoutalkabouttheweatherwiththeEng
Englishpeopleusually______.[br]Theyliketotalkabout______.A、thefoodB、
Englishpeopleusually______.[br]Theyoften______onabusorinatrain.A、s
Manypeopleareinterestedinlisteningtoit.[br]Peopleuseitto.call.F人们用电
随机试题
Ifyouwillbuyoneboxattheregularprice,youwouldreceiveanotheroneatn
Thelittleboyhadnochoicebuttolookon______ashismotherwasseriouslyi
[originaltext]W:Excuseme.Yourmenuhassomanysalads.Couldyourecommends
Whenwethinkofentrepreneurs,mostofusimagine【C1】______,successful,ov
Thetrumpetplayerwascertainlyloud.ButIwasn’tbotheredbyhisloudness____
从四个选项中选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。( ) A.A
在运动生理学研究的基本方法中,让受试者按照一定研究目的而设计的实验方案称为(
以下检查可以确诊脓胸的是:A.血常规 B.胸膜腔穿刺 C.尿常规 D.B超
亮氨酸拉链属于蛋白质的( )。A.一级结构 B.二级结构 C.三级结构
下列关于气雾剂特点的错误叙述为()A.有首过效应 B.便携、耐用、方便 C
最新回复
(
0
)