首页
登录
职称英语
My nine year old daughter, Maria, is in Year Four. Every evening we get into hom
My nine year old daughter, Maria, is in Year Four. Every evening we get into hom
游客
2025-07-04
27
管理
问题
My nine year old daughter, Maria, is in Year Four. Every evening we get into homework battles (争执). Three afternoons a week, she has activities (netball, singing) after school and by the time we get home, homework is the last thing she feels like doing. The other two days, she gets home early and we argue (争论) about whether she should do her home work right after school, or if she should have some time to rest and play first. When Maria at last sits down to do her homework, she seems to want me there helping all the time. I do want to help her, but I’m sure that she is going to need to be able to do it on her own. And in fact, most of the time, I have other things I need to be doing. It seems that children these days have much more homework than we did, and some of it is really beyond (超越) their abilities (能力). As you can see, I’m really worried about homework and I really don’t know what! should do. Any ideas?
选项
A、four years old
B、eight years old
C、nine years old
答案
C
解析
文章首句说我几岁的女儿上四年级。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4147166.html
相关试题推荐
Thewoman’sdaughteris______.[br]Thewomanthinksthatherdaughtershouldd
Mynineyearolddaughter,Maria,isinYearFour.Everyeveningwegetintohom
Manyyearsago,anEnglishfamilywerelivinginIndia.Oneevening【B1】important
—CanyoucomehereagainnextSundayevening?—Sorry,I______.A、can’tB、maynot
WhydidJoanfeelsorrythatevening?[br]Whatwasprobablygoingtohappen?C根据
WhydidJoanfeelsorrythatevening?[br]Whatinformationcanwelearnfromth
WhydidJoanfeelsorrythatevening?[br]Dickywaslovelybecause______.A根据第二段
Mydaughterboughtmeanewring,butshedidn’twanttotellme______itreally
Ihave______homeworktodothisevening.A、toomuchB、muchtooC、toomanyA考查副词
Excusemeforcallingyouso______intheevening.A、lateB、latelyC、laterA考查形容
随机试题
Advertisingispaid,nonpersonalcommunicationthatisdesignedtocommunica
OxfordStreet,inEngland’scapitalcity,isnotknownforculturalevents.
Spaceisadangerousplace,notonlybecauseofmeteors(流星)butalsobecause
[originaltext]M:Excuseme.Areyougoingtobuyconcerttickets?W:Yes,Iam.
有些通信网络维护涉及个人信息安全,因而不是所有通信网络的维护都可以外包。以下哪项
基因组是细胞中一套完整——的遗传物质的总和。A.单倍体 B.二倍体 C.三倍
④节点中,与人造石材面层紧贴的构造层是()。 A.找平层 B.
轴型皮瓣的长宽比例为A.1.5:1 B.2:1 C.3:1 D.4:
下列指标可用于衡量渠道覆盖率的是()。A.市场覆盖面 B.市场覆盖率 C.
某机械预算价格为20万元,耐用总台班为4500台班,大修理间隔台班为900台班,
最新回复
(
0
)