首页
登录
职称英语
Uncle Li and Uncle Wang are good friends. They live next to each other and their
Uncle Li and Uncle Wang are good friends. They live next to each other and their
游客
2025-07-02
24
管理
问题
Uncle Li and Uncle Wang are good friends. They live next to each other and their farms are both at the foot of the mountain. So they can help each other. But neither of them likes to use his head. They’re both poor though they work hard. Most villagers have built new houses, but they still live in the low and broken houses. They never find out why.
Once Uncle Li went to a town to buy some medicine for his wife. In the town he heard the apples in a city were expensive. He told Uncle Wang about it as soon as he went back. They decided to carry some apples to the city. They borrowed some money from their friends and bought nearly 1 000 kilograms of apples in the villages and carried them to the city on a tractor. Bad luck ! A lot of apples had already been carried there when they arrived. A few days later they had to sell them at a low price. They felt unhappy and returned to their village.
"I can’t understand why we sustained(蒙受) losses in business while others always profit(盈利)," Uncle Li asked one day.
"The tractor was too small," Uncle Wang said without thinking. "We’ll carry more apples on a truck next time!"
"I agree!" said Uncle Li. "How foolish we were?
选项
A、they hope to save money
B、they’re both poor
C、they’re not far from their farms
答案
B
解析
细节题。第一段第五句指出:They’re both poor though they work hard(尽管他们工作很努力,但。他们俩都很穷),这就是下一句说他们住在低矮破旧的房子里的原因。由常识也可推知答案是[B]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4144251.html
相关试题推荐
UncleLiandUncleWangaregoodfriends.Theylivenexttoeachotherandtheir
Oncethereweretwomice.Theywerefriends.Onemouselivedinthecountry;t
Oncethereweretwomice.Theywerefriends.Onemouselivedinthecountry;t
Oncethereweretwomice.Theywerefriends.Onemouselivedinthecountry;t
BillandFredwerestudentsandtheywerefriends.Theydidn’thavemuchmon
BillandFredwerestudentsandtheywerefriends.Theydidn’thavemuchmon
BillandFredwerestudentsandtheywerefriends.Theydidn’thavemuchmon
Peoplegotopubs(酒吧)todrinkandtomeetfriends.Thereis【C1】______waite
Peoplegotopubs(酒吧)todrinkandtomeetfriends.Thereis【C1】______waite
Peoplegotopubs(酒吧)todrinkandtomeetfriends.Thereis【C1】______waite
随机试题
PaperShredderPriceUsageCutTypeCommentsP
IntheBritishtheateryoungpeopleunderthirty-fivehavenothadmuch____get
所有个体在开展运动训练前都应该()。A.进行健康筛查与评估 B.确定开始运动前
交通标志的抱箍、紧固件等小型构件,其镀锌量不低于350g/m2。()
右输尿管上段结石,直径1cm大小。排泄性尿路造影右肾轻度积水,经非手术治疗
A.0.45mB.0.80mC.1.15mD.1.25mE.1.73m患儿,12
患者,男,7岁。头面部多发性疖肿,后头部不慎碰伤,致使局部红肿扩大,并出现弛张性
干姜、高良姜功效的共同点是( )。A.回阳通脉 B.温肺化饮 C.温经止血
短期贷款是指商业银行根据有关规定发放的、期限在()年以下的各种贷款。A.
冠状动脉血栓形成引起A.静脉性充血 B.肺动脉栓塞 C.心肌梗死 D.血栓
最新回复
(
0
)