首页
登录
职称英语
Dear Harry Potter, Hi! I’m Kevin from India. I really feel lucky to write you
Dear Harry Potter, Hi! I’m Kevin from India. I really feel lucky to write you
游客
2025-06-30
28
管理
问题
Dear Harry Potter,
Hi! I’m Kevin from India. I really feel lucky to write you a letter.
Though I live far away from your world, I think we are a little alike. You are a great wizard (奇才). You have done lots of magical things to be amazed at. Although I don’t do magic, I do believe in it. Well, I’m also a wizard at school. And I can often get As, but I am not a bookworm. I like to play jokes in class, which sometimes make my teachers angry. I also have many friends. They often get me into and out of trouble. No matter what has hap- pened, we still get close together.
Oh, I almost forget to tell you that our school is almost like yours, Hogwarts. It’s a special one for excellent students. We have modem classes and technology lessons. But when much is given, much is expected, so I often stay up late just to finish my homework. It really makes me tired and bored.
Luckily, I can read your stories in my free time. I feel like I know you. You have a mind of your own. You are young, but you know how to take responsibility(责任) for your decisions. Also you think with a clear head even in danger. What a great boy you are! How I wish I could meet you soon!
May you have a nice time.
Yours,
Kevin [br] In the passage, "a bookworm" means a person ______.
选项
A、who likes keeping worms
B、who enjoys nothing but reading
C、who is nervous of reading books
答案
B
解析
从文章第二段And I can often get As,but I am not a bookworm可知一般说来要想取得好成绩就要努力学习,但其中的but表示转折,意思是尽管作者全是A但不是读书虫。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4141654.html
相关试题推荐
DearHarryPotter,Hi!I’mKevinfromIndia.Ireallyfeelluckytowriteyou
DearHarryPotter,Hi!I’mKevinfromIndia.Ireallyfeelluckytowriteyou
Whatdoestheboymean?[originaltext]W:Thefilmisreallywonderful.M:Really
Ireallycan’tagree______you.A、toB、withC、atB此题考查固定搭配。凡涉及“建议,计划”等,agree后接to
Ireallydon’tknow______.A、whatmeansitB、itwhatmeansC、whatitmeansCwha
I’mreallygettingtoofat.Fromnowon,I______moreexercisesandeatlessfo
Ilearnedthatfindingajobwasreallydifficult.Ilearnedthat______tofinda
Ireallydon’tknow______he’ssoangry.A、whereB、howC、whyC句意:我真的不知道他为什么这么生气。
Hangzhouisreallyabeautifulcity.Iwanttostayherefor______twodays.A、ano
Thoughthecityisnoisy,mostpeopleliketoliveinit.Therearereallym
随机试题
Therearen’tenough,weneed______.A、morebooksB、mostbooksC、themorebooksA
WhichisregardedasthebackboneofEngland?A、Pennies.B、Tyne.C、BenNevis.D、H
Thejob-seekingperspectiveisparticularlygoodforthefollowingmajorsEXCEPT
根据非生物环境的性质可将生态系统划分为陆地、淡水、海洋等生态系统,森林、草原和荒
公众聚集场所在投入使用、营业前,建设单位或者使用单位应当向场所所在地的县级以上地
DNA复制时不需要以下哪种酶()。A.DNA指导的DNA聚合酶 B.RNA指
属于非磺酰脲类的降血糖药物有()。A:那格列奈 B:格列吡嗪 C:瑞格列奈
患者,女性,25岁,右下腹痛3个月,常有腹泻,偶有便秘,大便呈糊状,无脓血,无里
感冒清热颗粒属于下列哪种颗粒 A.混悬性颗粒剂 B.水溶性颗粒剂 C.泡腾
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
最新回复
(
0
)