首页
登录
职称英语
Mr. Baker liked shooting very much but he was never good at it. A month ago s
Mr. Baker liked shooting very much but he was never good at it. A month ago s
游客
2025-06-30
10
管理
问题
Mr. Baker liked shooting very much but he was never good at it. A month ago some of his friends visited him in his house and saw a new target( 靶子 )which Baker had put several days before in his garden.
His friends went nearer and looked at this beautiful target. There was a hole right in the middle of the target. When they asked who had shot the target, Baker said he had. They all laughed and said, "How far away were you, Baker? Two feet?" But Baker said he was fifty yards(码) away.
Then Mr. Baker’s wife explained about the hole in the middle. She said, "Baker went to a shop and bought a very big piece of wood. He brought it home in a car, put it in the garden and shot at it from fifty yards away. Then he drew a target round the hole and cut the wood." [br] Why did Baker’s friends laugh? Because ______.
选项
A、they didn’t believe that Baker could shoot the target in the middle
B、Baker shot the target only two feet away
C、Baker shot the target right in the middle
答案
A
解析
短文开头已提到Baker不善射击,当他的朋友们听说是他射的后问:“你在哪里射的,Baker?两英尺外吗?”显然是不相信他。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4141068.html
相关试题推荐
Mr.Bakerlikedshootingverymuchbuthewasnevergoodatit.Amonthagos
Mr.Bakerlikedshootingverymuchbuthewasnevergoodatit.Amonthagos
Mr.Bakerlikedshootingverymuchbuthewasnevergoodatit.Amonthagos
Mr.Bakerlikedshootingverymuchbuthewasnevergoodatit.Amonthagos
Mr.Bakerlikedshootingverymuchbuthewasnevergoodatit.Amonthago
Mr.Bakerlikedshootingverymuchbuthewasnevergoodatit.Amonthago
Mr.Bakerlikedshootingverymuchbuthewasnevergoodatit.Amonthago
Mr.Billlikedshootingverymuchbuthewasnevergoodatit.Amonthagos
Mr.Billlikedshootingverymuchbuthewasnevergoodatit.Amonthagos
Mr.Billlikedshootingverymuchbuthewasnevergoodatit.Amonthagos
随机试题
【B1】[br]【B3】A、withB、aboutC、inA
Everygrouphasaculture,howeveruncivilizeditmayseemtous.Tothepro
YoucantellherIwouldliketoseeher(person)______ifitcauseshernotrou
WhatcanwelearnfromGetRichSlowly?[br][originaltext]Togainwealth,
男性,50岁,因头晕及活动后气喘就诊,体检:血压130/50mmHg,双
下合穴共有A.5个 B.6个 C.12个 D.15个 E.16个
真菌培养的最适pH为A.3.5~5.5 B.2.5~4.5 C.3.0~5.
《国家电网公司变电检测管理规定》第二种工作票可在进行工作的当天()预先交给(
学期结束时,班主任都会对学生的思想品德的发展变化情况进行评价,这项工作属于()。
最初人们把文肓定义为“不识字的人”,后来又把文盲确定为“看不懂现代信息符号、图表
最新回复
(
0
)