首页
登录
职称英语
A rich man decided to give his mother a birthday present that would be bette
A rich man decided to give his mother a birthday present that would be bette
游客
2025-06-30
25
管理
问题
A rich man decided to give his mother a birthday present that would be better than any of his brothers were giving her. He beard about a wonderful bird. The bird could talk in twelve languages and sing ten famous songs. He bought the bird at once and sent it to his mother. It cost him 50,000. The day after her birthday, he phoned his mother. "What do you think of the bird, Mother?" he asked eagerly. His mother replied, "Delicious!" [br] His mother liked the bird very much.
选项
A、Right.
B、Wrong.
C、Doesn’t say.
答案
B
解析
他母亲不知道这只鸟的可贵之处,因此,他母亲不是很喜欢这只鸟,否则,她也不会把鸟吃掉。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4140789.html
相关试题推荐
Duringlastsummervocation,Idecidedtofindapart-timejob.Duringlastsum
Jimthinksitagoodpresent.Jimthinksthat______agoodpresent.itis原句采用的是复
——Hismotherisin______hospital.——I’msorrytohearthat.A、theB、aC、/Cbei
I’mgoingtohaveabirthdayparty.______youliketocome?A、WouldB、MayC、Can
Arichmandecidedtogivehismotherabirthdaypresentthatwouldbebette
Arichmandecidedtogivehismotherabirthdaypresentthatwouldbebette
Arichmandecidedtogivehismotherabirthdaypresentthatwouldbebette
Arichmandecidedtogivehismotherabirthdaypresentthatwouldbebette
Mymothercan’tdecide______.A、whatshewillbuyB、whatwillshebuyC、whatsh
——WouldyouliketocometomybirthdaypartythisSunday?——______.A、Yes,Iwou
随机试题
Inwhichcountryhaveseveralpeoplediedbecauseoftheflood?[br][originalt
Thesuccessofaspeechisoftenattributedtotheskillofthespeaker,wit
唐代东西两京城内的住宅多为以下何种形式?()A.带两厢的四合院 B.带围墙
下列施工过程质量验收环节中,应由专业监理工程师组织进行验收的有()。A、分部工程
可使乳儿发生中毒性肝炎的药物有A.麦角胺 B.溴隐亭 C.溴化物 D.异烟
垄断资本主义最深厚的经济基础是( ) A.自由竞争 B.生产集中 C.独
上海证券交易所规定,权证行权的申报数量为( )的整数倍,A:10份B:1份C
教学评价是一种系统化的持续过程,包括()。 A.确定评估目标B.搜集
与行为疗法相对应的是A.寻找来访者对发生事件的信念和态度 B.确定需要塑造或消
在国际工程承包中,工程量的变化与工程量清单中相对应费率或价格的乘积超过了中标金额
最新回复
(
0
)