首页
登录
职称英语
Tom and Fred were talking about the year 2050. “What will (41) be like i
Tom and Fred were talking about the year 2050. “What will (41) be like i
游客
2025-06-28
21
管理
问题
Tom and Fred were talking about the year 2050. “What will (41) be like in the year 2050?" asked Torn. “I don’t know," said Fred. "What do you think?" “Well, no one knows. But it is (42) to guess," said Tom."In the year 2050 everybody will (43) a pocket(袖珍) computer. The computer will give people the (44) to all their problems. We shall all have telephones in our pockets, (45) And we’ll be able to talk to our friends all over the world. Perhaps we’ll be able to (46) them at the same time. Machines will do (47) of the work, and people will have more (48) . Perhaps they will work only two or three days a week. They will be able to fly to the moon by spaceship and spend their holidays there. " “I’m very (49) to hear that. I hope to fly to the moon. And I hope I’ll be able to live (50) ," said Fred. "Won’t that be interesting? Just like a fish. " [br]
选项
A、in the sea
B、on land
C、under the ground
答案
A
解析
考查上下文理解。由短文最后一句的补充说明(Just like a fish)及常识可知,此处指(像鱼一样)在海里生活.选in the sea。其余两项都不是鱼能生存的地方。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4138703.html
相关试题推荐
Whataretheytalkingabout?[br][originaltext]F:Whatshallwehaveforsuppe
Whataretheytalkingabout?[br][originaltext]F:Whatshallwehaveforsuppe
Whataretheytalkingabout?[originaltext]F:Whatshallwehaveforsupper?M:
TomandFredweretalkingabouttheyear2050.“Whatwill(41)belikei
TomandFredweretalkingabouttheyear2050.“Whatwill(41)belikei
TomandFredweretalkingabouttheyear2050.“Whatwill(41)belikei
TomandFredweretalkingabouttheyear2050.“Whatwill(41)belikei
TomandFredweretalkingabouttheyear2050.“Whatwill(41)belikei
Wherearetheytalking?[br][originaltext]W:Hello,156-3862.M:Hello.IsJan
Wherearetheytalking?[originaltext]W:Hello,156-3862.M:Hello.IsJanether
随机试题
PASSAGETWO[br]Howcantheauthor’sattitudetowardsfutureemploymentinthe
Thedaythissmalltowntolditsresidentstostopdrinkingthewater,life
PassageTwoBecausethisstoryrevealsthefilmmakers’focusondetails.第五段第一句说该电
有些人不愿承认自己失败,也不会从失败中汲取教训。(admitto)Somepeopledonotwanttoadmittohavingfai
TheNextDisaster:AreWeReady?AreWeReall
[originaltext]M:Soyouaregoingtobewritingfortheschoolnewspaper?W:Ye
网络的拓扑结构主要有()。A.星型拓扑 B.环型拓扑 C.树形拓扑 D.混
A.白色B.淡红色C.淡黄色D.淡绿色E.淡蓝色麻醉药品处方的颜色是
A.LPSB.α-HBDC.ACPD.LDE.AST多用于胰腺炎诊断的血清酶是
某债券面值100元,每年按5元付息,10年后到期还本,当年市场利率为4%,则其名
最新回复
(
0
)