首页
登录
职称英语
Singapore(新加坡)is the name of an island on the south of Malaya. It is also th
Singapore(新加坡)is the name of an island on the south of Malaya. It is also th
游客
2025-06-27
25
管理
问题
Singapore(新加坡)is the name of an island on the south of Malaya. It is also the name of the city on the south side of this island. Singapore City is one of the world’ s greatest ports. It passes goods from all around the world. On most of the island the climate is hot and wet. Fruits, vegetables, and rubber(橡胶)are grown wherever land can be farmed.
Malaya is just above Singapore on the map. It is an important shipping center. Much of the rubber used in the world is from Malaya. Thick jungles(丛林)cover much of the country. On the little land they can farm, the people raise mostly rice.
India is on the west of Burma(缅甸). It is the seventh largest country in the world. And it has more people than any other country except China. India has deserts(沙漠), jungles, plains and mountains. People in India speak about one hundred and eighty languages. On their farms Indians grow wheat, vegetables, rice, and other foods, but they are not able to grow enough food to feed everyone. [br] How many languages do the people in India speak?
选项
A、One.
B、Two.
C、About 180.
答案
C
解析
由文章最后一段倒数第二句话可知答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4136715.html
相关试题推荐
Singapore(新加坡)isthenameofanislandonthesouthofMalaya.Itisalsoth
Singapore(新加坡)isthenameofanislandonthesouthofMalaya.Itisalsoth
Surtseywasbornin1963.Scientistssawthebirthofthisisland.Itbegan
Surtseywasbornin1963.Scientistssawthebirthofthisisland.Itbegan
Surtseywasbornin1963.Scientistssawthebirthofthisisland.Itbegan
Surtseywasbornin1963.Scientistssawthebirthofthisisland.Itbegan
Surtseywasbornin1963.Scientistssawthebirthofthisisland.Itbegan
Surtseywasbornin1963.Scientistssawthebirthofthisisland.Itbegan
Singapore(新加坡)isthenameofanislandonthesouthofMalaya.Itisalsoth
Singapore(新加坡)isthenameofanislandonthesouthofMalaya.Itisalsoth
随机试题
DearMr.Bloggs,Ourrecordsshowthatyouhaveanoutstandingbalancedatingb
Therearetwomajorproblemswithmemory—storageandretrieval.【C1】______th
Itisanunderstoodfactthatwaterhelpsmobilizesolublenutrients,transp
Haveyoueverwonderedifyouseethesamecoloursasotherpeople?Mostpeo
Recently,whathashappenedtotheairportsduetotheincreaseofairtravel?[
以下不属于沥青按其在自然界中获得的方式分类的是()。A.焦油沥青 B.地沥青质
小儿指纹透关射甲提示()A.邪气入络 B.邪气入经 C.邪入脏腑
材料: 下面为“绿叶在光下制造淀粉”实验的基本步骤: 暗处理:把天竺葵放到黑
下列说法错误的是A.口服给药的吸收速率为水溶液>散剂>片剂B.药效出现时间从快到
飞机上升和下降时,乘务员嘱乘客做吞咽动作,其意义在于( )。A.调节基底膜两侧
最新回复
(
0
)