首页
登录
职称英语
If you have agreed to go out to eat with someone, you should be clear who is pay
If you have agreed to go out to eat with someone, you should be clear who is pay
游客
2025-06-24
7
管理
问题
If you have agreed to go out to eat with someone, you should be clear who is paying. If the other person suggests that you should have lunch with him or her, you might simply say something like this: "I’m afraid it’ll have to be some inexpensive place as I have very little money, " The other person may say. "O. K. I’ll meet you at McDonald’s". This means that it is agreed that each per- son pays for his own meal. If the person says "Oh, no, I want to take you to lunch in a little restaurant I like very much," it means that the person wants to pay the bill (账单) for both of you. If a person invites you to his or her home for a meal, it is understood that that person is paying; if you invite someone to your home, it is understood that you are buying the food. If you want to invite someone out for lunch, you must also make yourself clear that you are paying by saying, for example. "Let’s have lunch together tomorrow at Burget King. It’s on me. " American women used to expect men to pay for all meals, but today most women will pay for themselves. [br] Now American women make more money, so they have to pay for themselves.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Doesn’t Say
答案
C
解析
句意:现在美国女性挣钱多了,所以她们得为她们自己买单。是非题。文章最后一句只是说大多数女性会自己支付,但并未提到原因是什么。故选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4132750.html
相关试题推荐
Weshouldkeep______exercisesallthetime.A、takeB、totakeC、takingC本题考查动词的用
[img]ct_epem_epelist_00011(20099)[/img][br][originaltext]F:Someoneisknocki
[img]ct_epem_epelist_00011(20099)[/img][br][originaltext]F:Someoneisknocki
[img]ct_epem_epelist_00011(20099)[/img][br][originaltext]F:Someoneisknocki
[img]ct_epem_epelist_00011(20099)[/img][br][originaltext]F:Someoneisknocki
[img]ct_epem_epelist_00011(20099)[/img][br][originaltext]F:Someoneisknocki
[img]ct_epem_epelist_00011(20099)[/img][originaltext]F:Someoneisknockingat
Whydogssometimescausetrouble?[br]Whatshouldpeopledobeforetheybuyad
Thegroundiswet.It______haverainedlastnight.A、mustB、canC、shouldA本题考查情态
Whendoesthemanshouldarrive?[originaltext]W:It’seighto’clocknow.Youar
随机试题
Note-takinginLecturesForlisteners,note-rakingisaness
A—RelevanceofmotivationtheoriesB—SystematicTrainingC—Personnelmanagement
It’sveryinterestingtonotewherethedebateaboutdiversity(多样化)istaki
胃癌根治术后顽固性呃逆的护理,下列哪项不正确A.立刻拔除胃管 B.压迫眶上缘
老年人的晶态智力一般不随年龄的增长而减退。晶态智力是指A、反应速度 B、近期记
动脉粥样硬化患者会发生( )。A.大动脉弹性储器作用增强 B.动脉脉压减小
哪种力又称为牙周储备力A.咀嚼肌力B.牙合力C.最大牙合力D.牙周潜力E.咀嚼效
在其他因素不变的条件下,反映运输供给量与运输价格之间关系的曲线是()。A:运价指
按社会保险责任划分,不属于社会保险法律关系主体的是()。A.国家 B
具有较高市场增长率和较高的市场占有率的业务是()A.幼童类业务 B.明星类业
最新回复
(
0
)