首页
登录
职称英语
Americans with small families own a small car or a large one. If both parent
Americans with small families own a small car or a large one. If both parent
游客
2025-06-23
25
管理
问题
Americans with small families own a small car or a large one. If both parents are working, they usually have two cars. When the family is large, one of the cars is sold and they will buy a van (住房汽车).
A small car can hold(容纳) four persons and a large car can hold six persons but it is very crowded(拥挤的). A van hold seven persons easily, so a family with three children could ask their grandparents to go on a holiday travel. They could all travel together.
Mr. Hagen and his wife had a third child last year. This made them sell a second car and buy a van.
Americans call vans motor homes. A motor home is always used for holidays. When a family is traveling to the mountains or to the seaside, they can live in their motor home for a few days or weeks. All the members of a big family can enjoy a happier life when they are traveling together. That is why motor homes have become very popular. In America there are many parks for motor homes. [br] Motor homes have become popular because _______.
选项
A、they can take people to another city when people are free
B、they can let families have a happier life when they go out for their holidays
C、some people think motor homes are cheap
答案
B
解析
细节题。文章最后一段倒数第二句和第三句中提到“一个大家庭里的所有人都可以享受一段一起旅行的欢乐时光,这就是移动之家深受欢迎的原因”。因此,B为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4131146.html
相关试题推荐
SarahDavislivesinDalton,Australia,andherparentsownasheepfarmther
SarahDavislivesinDalton,Australia,andherparentsownasheepfarmther
December25thisChristmasDay.ManyAmericansarebusywithChristmasandth
December25thisChristmasDay.ManyAmericansarebusywithChristmasandth
December25thisChristmasDay.ManyAmericansarebusywithChristmasandth
December25thisChristmasDay.ManyAmericansarebusywithChristmasandth
[originaltext]11.Whatdoyourparentsdo?12.Whatkindofsportsdoyou
[originaltext]11.Whatdoyourparentsdo?12.Whatkindofsportsdoyou
—Hello,Alice.You_______veryhappy.—Yes.Iamhappy.Myparentsarecoming
Americanswithsmallfamiliesownasmallcaroralargeone.Ifbothparent
随机试题
WhatwasPaulaRadcliffe’sperformancelikeinAthens?[originaltext]World
Asrecentlyas50yearsago,economistsregardedthevitalityoftheeconom
Bycuttingdowntreeswe_____thenaturalhomeofbirdsandanimals.A、harmB、hu
EventodaywhendiscussingthesinkingofTitanic,survivorstendtospeak_____
假设A、B为布尔变量,对于逻辑表达式(A&&B||C).,需要()个测试用例才
按照《检验检测机构资质认定管理办法》(质检总局令第163号)资质认定部门应当自受
下列药物中,几乎没有抗炎抗风湿作用的药物是A:阿司匹林 B:保泰松 C:吲哚
最需要社区护士帮助的家庭是A.社区所有的家庭 B.自己无法解决问题的家庭 C
素质教育理论的基础是( )。A.邓小平教育理论 B.教育理论发展 C.可持
A.中龋 B.急性龋 C.平滑面龋 D.窝沟龋 E.根面龋按病变进展情况
最新回复
(
0
)