首页
登录
职称英语
Surtsey was born in 1963. Scientists saw the birth of this island. It began
Surtsey was born in 1963. Scientists saw the birth of this island. It began
游客
2025-06-22
26
管理
问题
Surtsey was born in 1963. Scientists saw the birth of this island. It began at 7:30 a. m. on 14th November. A fishing boat was near Iceland. The boat moved under the captain’ s(船长)feet. He noticed a strange smell. He saw some black smoke. A volcano(火山) was breaking out. Red-hot rocks, fire and smoke were rushing up from the bottom (底部) of the sea. The island grew quickly. It was 10 meters high the next day and 60 meters high on 18th November. Scientists flew there to watch. It was exciting. Smoke and fire were still rushing up. Pieces of red-hot rocks were flying into the air and falling into the sea. The sea was boiling and there was a strange light in the sky. Surtsey grew and grew. Then it stopped in June 1967. It was 175 meters high and 2 kilometers long. And life was already coming to Surtsey. Plants grew. Birds came. Some scientists built a house. They want to learn about this young island. A new island is like a new world. [br] Scientists flew there________.
选项
A、to watch the birth of the island
B、to save the fishing boat
C、to learn about the island
答案
A
解析
细节题。科学家们赶到那儿去观察小岛的诞生过程。C选项中去研究小岛只是一部分科学家的事,他们在岛上建房子准备居住。研究新生的小岛而不是观察诞生过程。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4129367.html
相关试题推荐
Surtseywasbornin1963.Scientistssawthebirthofthisisland.Itbegan
Surtseywasbornin1963.Scientistssawthebirthofthisisland.Itbegan
Surtseywasbornin1963.Scientistssawthebirthofthisisland.Itbegan
Surtseywasbornin1963.Scientistssawthebirthofthisisland.Itbegan
Surtseywasbornin1963.Scientistssawthebirthofthisisland.Itbegan
PossibleBreakthroughinRenewableEnergyPlantscientistsatth
PossibleBreakthroughinRenewableEnergyPlantscientistsatth
______scientiststodevelopavaccineforthebirdfluvirus,theycouldpotent
Scientistssaythey’vemadeacooldiscoveryaboutlivinglonger.Micegenetical
Scientistssaythey’vemadeacooldiscoveryaboutlivinglonger.Micegenetical
随机试题
Readthetextbelowaboutabusinessletterwrittentothesolesupplier.
【B1】[br]【B8】A、whateverB、wheneverC、howeverD、whoseverA在本句中,作者说,不管你选择何种个人生活准则
生活成本livingexpenses
这就是他五年前住过的房子。Thisisthehousewherehelivedfiveyearsago.
[audioFiles]audio_eusm_j38_001(20082)[/audioFiles]A、She’llbeawayfromtheoff
男性,68岁。查体:中上腹触及一3cm×4cm×6cm肿块,质硬,表面不平,形状
下列氨基酸中哪些有分支侧链A.缬氨酸 B.异亮氨酸 C.组氨酸 D.色氨酸
(2020年真题)某制造业企业采用机器工时比例分配制造费用,2019年11月
某县有35万人口,其中农村居民占90%,现欲作农村居民AIDS感染情况及其影响因
抢救新生儿时,宜将抢救台温度调至( )A.33~34℃ B.26~28℃
最新回复
(
0
)