首页
登录
职称英语
[originaltext] Banker’s acceptances often arise in foreign trade. A business
[originaltext] Banker’s acceptances often arise in foreign trade. A business
游客
2025-06-20
38
管理
问题
Banker’s acceptances often arise in foreign trade. A business buying goods from abroad where it is not well known and does not have other credit arrangements will first obtain a letter of credit from its own bank. The letter will authorize the foreign seller to draw a draft on the company’s bank. A draft, or bill of exchange, as it is sometimes called, is a debt instrument. It can be made payable on sight, that is, upon presentation, payable upon arrival of merchandise, or payable in a fixed number of days. A draft can be made payable in, say, 30 days after it is presented to the bank against which it is drawn. This draft can be discounted at the seller’s bank so that the seller receives immediate payment.
24. What gives rise to the bankers’ acceptance?
25.In how many days can a draft be made payable after it is presented to the bank against which it is drawn?
26.How can the seller receive immediate payment if the draft is made payable on a future date?
选项
A、13 days
B、30 days
C、33 days
D、23 days
答案
B
解析
录音原文提到A draft can be made payable in,say,30 days after it is presented to the bank against which it is drawn.在向开票行交付汇票30天后,汇票应该被支付。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4126405.html
相关试题推荐
TheBISisthecentralbankers’centralbank.Itisverydiscreet,andvery
TheBISisthecentralbankers’centralbank.Itisverydiscreet,andvery
TheBISisthecentralbankers’centralbank.Itisverydiscreet,andvery
Individualsandbusinessescomputetheir______basedontheirrecordedearnings
[originaltext]Whenthewords"withoutrecourse"orwordswithsimilarmeani
[originaltext]Adebitcardisaplasticcardenablingthecardholdertopur
[originaltext]Adebitcardisaplasticcardenablingthecardholdertopur
[originaltext]Adebitcardisaplasticcardenablingthecardholdertopur
[originaltext]TherearetwomaintypesofbankaccountintheUK:currency
[originaltext]TherearetwomaintypesofbankaccountintheUK:currency
随机试题
There’sagreatstoryaboutanoldFinnishwomanwho,withoutquiterealizin
Smokingwillinterfere______health.A、inB、toC、withD、doCinterferewith以事物作主语,意
[audioFiles]audio_etoefz_031(20051)[/audioFiles]A、Thenumberofpeoplewhovote
Thechiefreasonforthepopulationgrowthisn’tsomuchariseinbirthrates_
What’stheseriousproblemthedevelopingcountriesface?[br][originaltext]
亨廷顿认为,处于现代化之中的腐化现象,在某种程度上与其说是行为背离了公认的规范,
根据《中华人民共和国执业医师法》的规定,全国医师资格考试办法的制定部门是( )
下列关于建筑层数和耐火等级的说法,不正确的是()。A.甲类仓库最多允许建造单层
国家在一定历史阶段,根据社会的政治、经济发展的要求,提出的教育工作发展的总方向称
(2021年真题)为了弥补财政实力薄弱地区的财力缺口,均衡地区间财力差距,实现地
最新回复
(
0
)