首页
登录
职称英语
[originaltext] It’s no secret that throughout history common stock has outpe
[originaltext] It’s no secret that throughout history common stock has outpe
游客
2025-06-20
28
管理
问题
It’s no secret that throughout history common stock has outperformed most financial instruments. If an investor plans to have an investment for a long period of time, then their portfolio should be comprised mostly of stocks ; however, investors who don’t have this kind of time should diversify their portfolios. For this reason, the concept of "asset allocation" was developed. Asset allocation is an investment portfolio technique that aims to balance risk and create diversification by dividing assets among major categories. The underlying principle of asset allocation is that the older a person gets, the less risk he or she should face. After you retire you may have to depend on your savings as your only source of income.
28. Throughout history, what kind of stock has outperformed most financial instruments?
29.What is the purpose of asset allocation?
30.What is the principle underlying the concept of asset allocation?
选项
A、preferred stock
B、common stock
C、concept stock
D、cynical stock
答案
B
解析
录音原文一开始就提到It’s no secret that throughout history common stock has outperformed most financial instruments,纵观历史,普通股表现优于其他绝大多数金融工具不是秘密。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4126066.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Idon’tknowwhythemantheresaidhecouldn’tpaymycheque.
[originaltext]M:Idon’tknowwhythemantheresaidhecouldn’tpaymycheque.
[originaltext]M:Idon’tknowwhythemantheresaidhecouldn’tpaymycheque.
[originaltext]M:CanIopenaforeigncurrencyaccountandconvertmymoneyint
[originaltext]M:CanIopenaforeigncurrencyaccountandconvertmymoneyint
[originaltext]Whenthedraweranddraweeofabillarethesameperson,thehol
[originaltext]Whenthedraweranddraweeofabillarethesameperson,thehol
[originaltext]Whenthedraweranddraweeofabillarethesameperson,thehol
[originaltext]Foronefullyearwhenthefullprincipalplusinterestispaidt
[originaltext]Foronefullyearwhenthefullprincipalplusinterestispaidt
随机试题
•Readthearticlebelowaboutabankwithareputationforexcellence.•Choose
______isthecapitalofScotlandsincethe15thcentury.A、ManchesterB、Edinburg
[originaltext]W:Well,Mr.Fox,wouldyoupleasedescribeyourfeelingstowards
下列化合物有芳香性的是( )。 A.ab B.cd C.bc D.
弗兰西斯·培根是“经验论的创始人”()
咬合创伤的表现不包括A.牙槽骨垂直吸收 B.牙齿松动 C.宽而深的牙周袋
下列对建设单位与城乡规划主管部门的行政法律关系表述中,不正确的是()。A.建设
国债发行中,财政部直接对特定投资者发行国债的方式属于( )。A.代销发行 B
下列关于行政主体的说法正确的有()。A.行政主体既可以是组织,也可以是个人
普通混凝土在高湿度环境中和永远处于水下的环境时,优先选用的水泥品种是()。A.矿
最新回复
(
0
)