首页
登录
职称英语
[originaltext] Spot transaction means the actual and variable amount of the
[originaltext] Spot transaction means the actual and variable amount of the
游客
2025-06-19
25
管理
问题
Spot transaction means the actual and variable amount of the currency of one country which at any given time, can be bought for a fixed sum in the currency of another country. It is a term meaning that these transactions are settled on the second working day from the date of the deal. For example, you buy $ 5,000.00 US dollars on October 10th( say Wednesday) , the purchased US dollars will value on October 12th.
21. What does spot transaction mean?
22.When are the spot transaction settled?
23.What’s the value date for purchase of $ 5,000.00 US dollars in the passage?
选项
A、It means that at any time you can buy currency of one country for another currency.
B、It means that the actual and variable amount of one currency can be bought for a fixed sum in another currency at any given time.
C、It means that any kind of currency can be bought at any time for another currency.
D、It means that the actual and fixed amount of the currency of one country at any time can be bought for a variable sum in the currency of another currency.
答案
B
解析
录音原文提到Spot transaction means…can be bought for a fixed sum in the currency of another country.现汇交易意味着一国货币可按照现行汇率确定的数额随时兑换固定数额的他国货币。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4125893.html
相关试题推荐
[originaltext]Ifyouwanttoinvestmoneyatshortterm,you’vegotseveral
[originaltext]Somebanksofferothertypesofloansrepayablebymonthlyin
[originaltext]Somebanksofferothertypesofloansrepayablebymonthlyin
[originaltext]Somebanksofferothertypesofloansrepayablebymonthlyin
[originaltext]TheTokyostockmarketrespondedcalmlyyesterdaytothecoll
[originaltext]W:DidyouhearaboutMr.William’scaselastweek?M:Yes.It’s
[originaltext]W:DidyouhearaboutMr.William’scaselastweek?M:Yes.It’s
[originaltext]W:DidyouhearaboutMr.William’scaselastweek?M:Yes.It’s
[originaltext]W:DidyouhearaboutMr.William’scaselastweek?M:Yes.It’s
[originaltext]W:Iknowtherearesomeelementswhichwillaffecttheinvestors
随机试题
Americanthisyearwillswallow15,000tonsdrugsofaspirin,oneofsafest
中华民族自古以来从不把人看作高于一切,……Chinesepeoplehaveneverthoughtofhumanbeingsasthehi
Morethan15millionAmericansundergosurgeryeachyear,butsomeelective
Whiletravelingabroad,Mr.JacksonFrankran’shortofmoney.Sohewrotet
下面网络多媒体应用程序是基于流媒体技术实现的是()。A.FlashGet B.
影响需求变动的主要因素包括()。A.相关商品的价格 B.消费者的可支配收人
商业银行通常仅接受一般责任保证。
SCL-90因子分析的两个主要用途是以因子分反映精神障碍的( )。A.严重程度
甲公司以其持有的乙公司的全部股权,与丙公司的除现金以外的全部资产进行交易,甲公司
水泥混凝土面层冬期施工养护时间不少于( )。A.14d B.18d C.24
最新回复
(
0
)