首页
登录
职称英语
The bank (56) borrowers enough interest to pay the expense of the bank an
The bank (56) borrowers enough interest to pay the expense of the bank an
游客
2025-06-19
19
管理
问题
The bank (56) borrowers enough interest to pay the expense of the bank and have something left over for (57) . The interest cannot be higher than the legal rate, which is established by state law and in most states is 6% per year. (58) big loans, the interest rate is much less, even as low as 2%. The rate depends on the money market, when there is plenty of money (59) to be borrowed, banks charge low rates of interest. A savings bank may pay its depositors 2% and lend the money at 3.5% or 4%. But when money is tight, interest rates go up, and a savings bank may try to (60) depositors by offering 4% or 4.5% or even more and lending the money at 5% or 6%. [br]
选项
A、receives
B、gets
C、charges
D、pays
答案
C
解析
句意:银行向贷款人索取足够的利息以支付银行日常开销,并保证部分盈余。这里表示索取费用的词是charge。receive收到。pay支付,交纳。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4125832.html
相关试题推荐
Whatdoesthemanmean?[br][originaltext]W:IthinkEnglishismoreinteresti
Whatdoesthemanmean?[br][originaltext]W:IthinkEnglishismoreinteresti
Mr.Reeceisinterestingoldman.Mr.Reeceworked【C1】________afarm.Hean
Mr.Reeceisinterestingoldman.Mr.Reeceworked【C1】________afarm.Hean
Mr.Reeceisinterestingoldman.Mr.Reeceworked【C1】________afarm.Hean
Mr.Reeceisinterestingoldman.Mr.Reeceworked【C1】________afarm.Hean
Mr.Reeceisinterestingoldman.Mr.Reeceworked【C1】________afarm.Hean
Thereare20teachersintheofficeandmostof________areinterestedinfootbal
Didthewomanmeetanyinterestingpeopleinhertravels?[br][originaltext]M:
Didthewomanmeetanyinterestingpeopleinhertravels?[br][originaltext]M:
随机试题
Franklin’slifeisfullofcharmingstorieswhichallyoungmenshouldknow-
Onturningthecorner,wesawtheroad______steeply.A、departingB、descendingC、
ImmigrantstotheUKarebeingtestedontheirEnglishskillsbeforebeinga
Whichstatementbestdepictsthemainideaofthefirstparagraph?[br]Whydoes
PassageTwo[br]Whatdoes"they"refertoin"iftheygounaddressed"(Para.5)
下列关于暂时过电压的说法错误的是A.暂时过电压是一种在一定位置上的相对地或相间的
有组织有管理,有专人指导,有经费支持,具有一定的导向性,活动效果好并且深受学生欢
高更奠定了尼德兰文艺复兴的
会计处理程序的第一个关键步骤是( )。A.填制记账凭证 B.登记账簿 C
根据企业所得税的相关规定,下列说法中正确的是()。A.企业以前年度发生的法定资
最新回复
(
0
)