首页
登录
职称英语
The credit created for international settlement among banks not only provide
The credit created for international settlement among banks not only provide
游客
2025-06-19
28
管理
问题
The credit created for international settlement among banks not only provides a sense of security for the traders involved, but also a reliable source of finance for foreign trade where required. The credit created, in general, favors the exporter. In order to reduce the possible risk, the exporter usually insists on the buyer establishing a credit in his favor before shipment is unloaded.
There are generally several types of credits. A "confirmed credit" guarantees payment to the beneficiary, provided that the credit terms and conditions are met and the standing of the advising bank in the beneficiary’ s country is sound. A "revocable credit" may be cancelled at any time up to the moment the advising bank pays. This type of credit is the least favorable to the exporter. There is a risk that the goods may be shipped, and the credit revoked before documents are presented to the advising bank. An "irrevocable credit" may not be cancelled or even amended without the consent of all the parties involved. This type of credit guarantees that no single party will revoke the contract already signed.
With the credit arrangement, the issuing bank agrees to pay the advising bank, and the advising bank pays the exporter according to the terms of the documents which appear to fulfill the conditions of the credit. Banks, however, are not bound by, and therefore, not concerned with the underlying sales contract on which the credit requirements are based. As long as the documents are in good order and there are no apparent problems with the process, the buyer is still responsible for payment to the issuing bank although the goods received may be of inferior quality to those ordered. [br] According to the passage, which of the following statements is correct?
选项
A、A "revocable credit" may be cancelled at any time.
B、The credits are usually in favor of the exporter.
C、An "irrevocable credit" may not be amended.
D、The credits are usually in favor of the importer.
答案
C
解析
文章第二段提到An“irrevocable credit”may not be cancelled…all the parties involved.不可撤销信用证在没有得到其它相关方同意的时候是不能被取消和修改的。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4125530.html
相关试题推荐
Foreignexchangemarketsprovideservicesforinternationalinvestorsorfinanci
OnNovember17,2008,STANDARDCHARTEREDBANK,HongKongsendsaCreditAdvicet
CreditcardsareanimportantpartofAmericanlife.Whetherwehaveaposit
Theforwardmarketalsoprovidesfacilitiesforforwardcurrencytransaction
Theforwardmarketalsoprovidesfacilitiesforforwardcurrencytransaction
Theforwardmarketalsoprovidesfacilitiesforforwardcurrencytransaction
Bankswithlargeinternationalcreditslimittheirconcentrationsofloansi
Bankswithlargeinternationalcreditslimittheirconcentrationsofloansi
Commercialbanksprovidelong-termmortgageloanstoborrowers(consumers)to
Commercialbanksprovidelong-termmortgageloanstoborrowers(consumers)to
随机试题
[originaltext]W:Governor,Iappreciateyourtakingthetimetomeetwithme.M
WhatisthemainpurposeofBrown’sremarks?[br][originaltext]Goodevenin
[originaltext]M:Janetisquiteinterestedincamping,isn’tshe?W:Yes,sheo
【B1】[br]【B9】A、overB、forC、underD、withC本题的考点是定语从句,而且是先行词前面有介词的定语从句。Which指代的是
下列关于资源税的表述中,不正确的是()。A、对油田范围内运输稠油过程中用于加热
下列哪项不是腰椎间盘突出症的体征( )A.第三腰椎横突尖压痛 B.压痛及骶棘
()对于动物相当于()对于星座 A.理智幸运B.凶猛星星 C.可爱
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
220kV及以上变电所所用电接线方式应满足多种要求,下列哪些要求是正确的?()
一台水泵由异步电动机驱动,电动机参数为额定功率15kW、额定电压380V、额定效
最新回复
(
0
)