首页
登录
职称英语
Funds derived from term loans are used for a number of purposes. One of the
Funds derived from term loans are used for a number of purposes. One of the
游客
2025-06-19
22
管理
问题
Funds derived from term loans are used for a number of purposes. One of the most important is the purchase of buildings and equipment needed by the borrower to maintain a competitive position and keep pace with the demand for the firm’ s products. In addition, increased sales usually call for increased working capital, which may be financed through term borrowing. Term loans are used to finance new ventures, at which a firm adds a new product or integrates vertically to produce some portion of the raw materials needed in its operations. Term borrowing is also used to refinance existing obligations.
Frequently, the borrower needs to draw down the funds over a period of many months, as in the case of a major plant expansion or the acquisition of a fleet of aircraft. In such cases it is common practice to combine the term loan agreement with a commitment agreement or revolving credit. The lender agrees to make funds available to the borrower as they are needed over a period of, say, two years up to a specified total amount. The agreement also provides that at the end of the commitment period the entire amount borrowed to that date shall be incorporated in a term loan. For an arrangement of this kind, the borrower is normally required to pay a commitment fee of from one-fourth to one-half of 1 percent on unborrowed amounts during the period of the bank’ s commitment. [br] The term-loan agreement specifies a draw-down period of, say, up to two years, during which the funds must be used by the borrower; otherwise the borrower is not allowed to draw down any unused credit.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Doesn’t say
答案
C
解析
关于定期贷款协议文中第二段第一句Frequently,the borrower needs to draw down thefunds over a period of many months…做了简短的说明,并没有提到题中所说的贷款额必须全部使用完,更没有说不允许使用没有使用的信用额度。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4125281.html
相关试题推荐
Fundsderivedfromtermloansareusedforanumberofpurposes.Oneofthe
Fundsderivedfromtermloansareusedforanumberofpurposes.Oneofthe
Fundsderivedfromtermloansareusedforanumberofpurposes.Oneofthe
Describetheproceduresofsuppliercreditaccordingtothenumbersgiveninthe
Describetheprocedureofoutwardcollectionaccordingtothenumbersgivenint
Onceabreak-evenpointisdetermined,managementoftenwantstoknowthenumber
Wehaveastrongbeliefthatreducingthenumberofemployeesdoesnot_______le
Accordingtothereport,thenumberofjoblesswomen_______receivingwelfareis
Pleaserefertoyourpersonal______number.A、identifyB、identitiesC、identificat
ACCOUNTNUMBER:3752-ADATE:5/8/2009BUYER’SNAME:BRAD,FISHERDATEPURCHASED:
随机试题
Ithasbeensuggestedthateveryoneintheworldwantstoownacar,TVand
[originaltext]WhenIwasinthethirdgrade,Iwaspickedtobetheprince
InJulyof1970,theWhiteHouseandCongressworkedtogethertoestablis
Shortsharptermsmakebigpointsclear.Butpeopleoftenprefertosoftent
Thisnewlaserprinteris______withallleadingsoftware.A、competitiveB、coopera
[originaltext]CannesFilmFestival,themostprestigiousmotion-picturefe
①服饰形式主要采用上衣下裳制,衣用正色,裳用间色 ②这种形式一直延续到春秋战国
已知2011年初~2018年末我国所有开业的海洋主题公园都持续营业,则该
根据《禁止商业贿赂行为的暂行规定》,下列说法中正确的是()。 (A)贿
医疗机构及其工作人员实行某些行为,由县级以上人民政府卫生行政部门责令改正,对直接
最新回复
(
0
)