首页
登录
职称英语
[originaltext] Credit card fraud is a big problem. Card fraud in the U. S. i
[originaltext] Credit card fraud is a big problem. Card fraud in the U. S. i
游客
2025-06-19
23
管理
问题
Credit card fraud is a big problem. Card fraud in the U. S. involving bank cards alone totaled $680 million last year, which represented an increase of more than 35% over a 10-year period. However, the tide is beginning to turn, and the growth percentage of fraud is diminishing technologies are becoming more widely used. In 1994, Visa card fraud in the U.S. was as new equal to the figure posted in 1992. At Master Card, bogus card transactions rose 14% from 1993 to 1994. Even so, the growth rate has slowed considerably from the beginning of the decade. That looks good news for bankers and for average card holders as well.
21. What is the passage mainly about?
22. How much did bank card fraud involve in U. S. last year?
23. What conclusion can we draw concerning card fraud?
选项
A、It’ s the same over the 10-year period.
B、It’ s getting worse over the 10-year period.
C、It’ s getting better over the 10-year period.
D、There is no way to solve the problem.
答案
C
解析
录音原文最后提到the growth rate has…for average card holders as well.过去10年以来,信用卡违约增长率在不断的下降,这对银行和信用的持有者来说是一件好事。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4125247.html
相关试题推荐
[originaltext]M:I’mbusypreparingfinancialstatementsbecausemybossrequir
[originaltext]M:I’mbusypreparingfinancialstatementsbecausemybossrequir
[originaltext]M:I’mbusypreparingfinancialstatementsbecausemybossrequir
[originaltext]M:Whatarethreetypesofbankdepositsexactly?W:Theyaresig
[originaltext]M:Whatarethreetypesofbankdepositsexactly?W:Theyaresig
[originaltext]Theownersoflimitedcompaniesarepeoplewhohaveboughtshares
[originaltext]Theownersoflimitedcompaniesarepeoplewhohaveboughtshares
[originaltext]Theownersoflimitedcompaniesarepeoplewhohaveboughtshares
[originaltext]Thesetimedepositsearnhigherinterestrates,whichmaybefixe
[originaltext]Thesetimedepositsearnhigherinterestrates,whichmaybefixe
随机试题
ANENQUIRYThewomanshowedtheman(1)pricelist.
IfTomwinstomorrow,he______thirtyracesinthepastfouryears.A、willwinB
PASSAGEONEAdmitted.语义题。由题干定位至第四段最后一句。该句前一句中说,在某公司所做的调查中,有10%的人说计划在狂欢醉酒后请病假,而题干所
LastDecember,visitorsarrivinginVail,Colo.,readytokickoffthewinter
[originaltext]M:Hello,Michelle.CanIhelpyou?W:Hello,Professor.[6]Iwas
民族自治地方自治机关的立法权主要表现为()A.有权制定地方性法规 B.有权对法
在进行桥梁技术状况评定时,桥梁部件划分为()A.承重部件 B.主要部件
( )属于集体合同的一般性规定。A.集体合同的有效期限 B.集体合同的违
醋炙甘遂的目的是A.增强活血止痛作用 B.增强散瘀止痛作用 C.增强疏肝止痛
餐饮企业甲2021年6月发生如下业务: (1)实现餐饮营业收入770万元。
最新回复
(
0
)