首页
登录
职称英语
New Guidelines for Fighting HIVAt the moment, four milli
New Guidelines for Fighting HIVAt the moment, four milli
游客
2025-06-18
16
管理
问题
New Guidelines for Fighting HIV
At the moment, four million people around the world receive anti-retroviral drugs. There’s another five million who need them but don’t get them.
The WHO recommendations on when to start treatment for HIV would mean an extra three to five million people would be added to that waiting list. The WHO wants people who have HIV to start drugs before their immune systems get so weak that they start displaying symptoms. A study recently published in the medical journal The Lancet showed starting treatment at the newly recommended level could increase survival by nearly 70% .
It would also add significantly to the cost on health care systems. In South Africa, which has one of the biggest HIV burdens in the world, currently fewer than half of the people who should be receiving HIV drugs get them.
Poor health infrastructure is a common problem for nearly all developing countries. Putting HIV-positive people on drugs earlier would significantly reduce the cost to health systems of treating opportunistic infections- illnesses which take hold while the immune system is weak. It would also greatly improve life expectancy of HIV patients, with repercussions for families and the workforce. The WHO is still working out how much it would cost countries to improve their treatment regimes, but it won’t be cheap. [br] What conclusion can be drawn from the passage?
选项
A、It would cost the WHO much more to make HIV-positive people start drugs earlier than treating opportunistic infections.
B、It would finally increase the workforce in the world if HIV-positive people have drugs earlier.
C、The WHO is confident of affording the cost to have people with HIV start drugs at earlier time.
D、Half of HIV-positive people in the world are residing in South Africa.
答案
B
解析
从第四段最后一句“with repercussions for families and the workforce”可推断这是清除感染后带来的影响,可知正确项是(B)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4124352.html
相关试题推荐
NewGuidelinesforFightingHIVAtthemoment,fourmilli
NewGuidelinesforFightingHIVAtthemoment,fourmilli
PurchasingGuidelinesForlabuse:Suppliesmustbe
PurchasingGuidelinesForlabuse:Suppliesmustbe
PurchasingGuidelinesForlabuse:Suppliesmustbe
DearBlair,IwantedtotakeamomenttoletyouknowthatIamleavingmypost
TheTechnicalDepartmentiscurrentlyformulatingwrittenguidelines______theus
"HOMESTAYNETWORK"STUDENTGUIDELINESOnarrivalatyournewhome:-Trytoreme
"HOMESTAYNETWORK"STUDENTGUIDELINESOnarrivalatyournewhome:-Trytoreme
"HOMESTAYNETWORK"STUDENTGUIDELINESOnarrivalatyournewhome:-Trytoreme
随机试题
Asmanyas300ofthe720paintingsattributedtoRembrandtmayactuallybethe
Youshouldspendabout20minutesonQuestions1-13,whicharebasedonReading
WhatisJack’sinitialreactiontoMaggie’sconcern?[originaltext]W:Hi,Jack,
Theauthorseemstosaythattheinventionofthecomputeris______thatofthe
[originaltext]M:Andyou’vegotIFeelGoodVideo,right?W:Afterthismorning
A. B. C. D.
常用化学保藏方法不包括( )。A.高温 B.盐渍 C.热熏法 D.液熏法
下列作品哪个是著名的琵琶演奏曲()A.《流水》 B.《十面埋伏》 C
定向资产管理合同应当包括()制定的合同必备条款。A:中国证券业协会 B:证监会
物理性质是鉴别矿物的主要依据,依据光泽可以用来鉴别矿物的()。A.成分 B.
最新回复
(
0
)