首页
登录
职称英语
Make These Houses Your HomeIf you are not sure you can afford a new home, but y
Make These Houses Your HomeIf you are not sure you can afford a new home, but y
游客
2025-06-17
22
管理
问题
Make These Houses Your Home
If you are not sure you can afford a new home, but you’ve always wanted one, now you can stop renting.
The team at Palmer Real Estate will find the perfect affordable house in a great location for you and your family.
Whether you want to live along the coast, inland, downtown, or in the surrounding counties, we can find a place in the San Diego area that is right for you.
Even if you are not sure you want to buy a house, call one of our friendly representatives, and we can show you what is available for you on the current market. Don’t worry, there’s no pressure to buy or even visit the houses.
Call us today!
Palmer Real Estate Agency 858-551-2000. customer@palmerrealestate.com
From: Stacey Finley (s.finley@marburgerassociates.com)
To: customer@palmerrealestate.com
Subject: Property for Sale
Date: July 8,12:18 p.m.
Hello,
My name is Stacey Finley. I currently own a three-bedroom house in the Pacific Beach area that I would like to sell. I originally wanted to sell it myself, but I’m worried if I can because the hassle of working and trying to sell my house is too much for me to handle by myself.
I saw your ad in the newspaper, and I was wondering what is involved in selling my house if I use your company for help. It’s somewhat short notice, but I just found out that I will be moving out of the state at the end of the year, so I would like to sell it before then, if possible.
I look forward to hearing from you.
Sincerely,
Stacey Finley [br] What is suggested in the advertisement?
选项
A、The real estate market is booming.
B、Customers are under no obligation.
C、Palmer Real Estate has a good reputation.
D、Palmer Real Estate focuses on luxury properties.
答案
B
解析
广告的第四段Don’t worry,there’s no pressure to buy or even visit the houses.中表明不会强求顾客购买,所以顾客不用担心。(B)项的no obligation与文中的no pressure意思相符,是正确选项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4122765.html
相关试题推荐
______inthelate800’s,manyofthecoastline’slighthousesremainstandingtod
Internetmarketingtipsyoucan’taffordtomiss!E-MarketingNewsbringsyouth
Internetmarketingtipsyoucan’taffordtomiss!E-MarketingNewsbringsyouth
MakeTheseHousesYourHomeIfyouarenotsureyoucanaffordanewhome,buty
MakeTheseHousesYourHomeIfyouarenotsureyoucanaffordanewhome,buty
MakeTheseHousesYourHomeIfyouarenotsureyoucanaffordanewhome,buty
MakeTheseHousesYourHomeIfyouarenotsureyoucanaffordanewhome,buty
Portable,affordable,andstylish:personallisteningdeviceshaveneverbeena
Itisbecoming______moredifficultforyoungpeopletoaffordtoinvestinpro
Thenewdomebuiltinthecenteroftownhousesmanynewfacilities,includinga
随机试题
Hestealsthingsfromotherpeople.[br]Hebringsfoodtopeopleinarestauran
Thesituationisrathercomplicated______wehavetwomanagingdirectors.A、sinc
【T1】过去几十年,人们已逐渐达成共识,认为改善妇女地位是国际发展最重要的手段之一。(critical)妇女接受教育、获得并控制收入会带来一系列的好处。然
[originaltext]W:Jack,here’sthenovelyou’relookingfor.M:Thanks.Wheredi
[originaltext]Inarecentstudycarriedoutbypsychologistsonthedisrupti
Severalyearsago,webeganconstructiononanewchurchbuilding.Inth
Themostconsistentlyidentifiedteachereffectivenessvariableistimeon
TherearemanytheoriesaboutthebeginningofdramainancientGreece.The
Thephrase"makeup"inparagraph2mostprobablymeans______.[br]Whichoft
矫正社会工作者对刑释人员提供的服务又称为()。A.司法保护 B.更生保护
最新回复
(
0
)