首页
登录
职称英语
MEMORANDUMFrom: Michael Santucci, Senior VP, HRTo: All
MEMORANDUMFrom: Michael Santucci, Senior VP, HRTo: All
游客
2025-06-16
29
管理
问题
MEMORANDUM
From: Michael Santucci, Senior VP, HR
To: All Slater Systems Employees
Sent: Monday, September 18, 20-- 4:01 P.M.
Subject: Slater Systems Annual Compensation Statement
Fellow employees,
Within the next week, you will be receiving in your home mail a confidential, personalized Compensation Statement from Slater Systems. The feedback we received from employees on these statements last year was very positive and indicated that we should continue to issue these statements on an annual basis.
Your Compensation Statement details the many items that make up your total compensation, including your base salary, the employer-paid portion of your health benefits, the Slater Systems Retirement Plan and the Company’s matching contribution to the Slater Systems 401(k)Savings Plan. Please take the time to review your Statement carefully.
Although I am certain that you will find the Compensation Statement helpful, we would like to hear your opinion. Please call or e-mail your local Human Resources department or me with your thoughts or questions.
Sincerely,
Michael Santucci
Senior VP, HR
Slater Systems [br] What is learned about Slater Systems?
选项
A、It contributes to its employees’ retirement accounts.
B、It has recently changed its employee benefits package.
C、It conducts salary reviews for all employees annually.
D、It is planning to reduce benefits to certain employees.
答案
A
解析
文中的第二段提到工资清单的内容包括有Slater Systems Retirement Plan,所以(A)为正确答案。accounts是“账户”的意思。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4121468.html
相关试题推荐
Theseniormanager,Mr.Valerie,______alloftheemployeesfilledintheirtim
MEMORANDUMFrom:MichaelSantucci,SeniorVP,HRTo:All
Prior______atTelemachus,DanielFraserwasSeniorElectronicsTechnicianforVa
BenjaminWatsonSeniorCenter120WestMa
From:PedroSalazar(p.salazar@vinewood.com)To:MichaelFriedman(michaelfriedman
MEMORANDUMFrom:JoanneGarzaSent:Friday,September15
MEMORANDUMFrom:JoanneGarzaSent:Friday,September15
SenioranalystJohnPierpointexpectsSunDigittopost______of$4billionforth
BenjaminWatsonSeniorCenter
BenjaminWatsonSeniorCenter
随机试题
ItiswellknownthatThomaswasagreatAmerican(invent)______.inventor此处应该填名
Theytook________measurestopreventpoisonousgasesfromescaping.A、fruitfulB、
Mostcareersorganizationshighlightthreestagesforgraduatestofollowin
设函数,要使f(x)在点x=1处连续,则a的值应是:A.-2 B.-1 C.
齐某是甲市一位普通职工,工资收入有限,属于甲市的低收入家庭,无力购买住房,一直租
抑制性突触后电位形成是突触后膜对下列哪些离子通透性增加A.Na,K,尤其是K
下列不属于完全竞争市场的特征的是:A.买者卖者很多 B.产品差别很大 C.要
(2019年真题)社会工作者小马为残障人士开展了一个支持小组。为及时了解该小组的
案例九: 一般资料:求助者,女性,46岁,已婚,退休职工。 案例介绍:求助者
表观密度小、吸声绝热性能好,可作为吸声或绝热材料使用的木板是()。A.胶合
最新回复
(
0
)