首页
登录
职称英语
Friday’s trading session ended after small gains followed by similar losses left
Friday’s trading session ended after small gains followed by similar losses left
游客
2025-06-16
23
管理
问题
Friday’s trading session ended after small gains followed by similar losses left the market in nearly the same spot as where it started. Following one of the worst weeks in global trading history, it was good news for the day, perhaps, but it failed to (90) investor fears.
Worldwide markets are down an average of 13.1% since Monday, one of the largest single weekly drops ever recorded. Europe led the fall, losing a combined 19% among its member states. East Asian markets seemed to suffer the least damage.
Experts are looking to America to somehow quicken its economic recovery and send more confidence and capital into the global system. Without this, we’re unlikely to see much improvement. Several nations have (91) a bank holiday for the coming Monday. This will give investors a three-day weekend to calm themselves and avoid more panicked sell-offs next week. The break in trading will be (92) to many, although it may be short-lived. Analysts worry that this move will simply postpone the inevitable. [br]
选项
A、catch
B、ease
C、hold
D、rest
答案
B
解析
ease缓和
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4120694.html
相关试题推荐
MEMORANDUMFrom:JoanneGarzaSent:Friday,September15
MEMORANDUMFrom:JoanneGarzaSent:Friday,September15
MEMORANDUMFrom:JoanneGarzaSent:Friday,September15
TradingHouse.comThreeStockstoWatchByDallasSimonA
Friday’stradingsessionendedaftersmallgainsfollowedbysimilarlossesleft
From:AdmindepartmentTo:AllemployeesDon’tforgetthatthisFridayisth
From:AdmindepartmentTo:AllemployeesDon’tforgetthatthisFridayisth
Thestockmarkettookadeepfalldespiteheavytradingtoday.Withinashortti
Thestockmarkettookadeepfalldespiteheavytradingtoday.Withinashortti
Despiterecentlossestotalingmillionsofdollars,BaysideConstruction______it
随机试题
Franklin’slifeisfullofcharmingstorieswhichallyoungmenshouldknow-
Onturningthecorner,wesawtheroad______steeply.A、departingB、descendingC、
ImmigrantstotheUKarebeingtestedontheirEnglishskillsbeforebeinga
Whichstatementbestdepictsthemainideaofthefirstparagraph?[br]Whydoes
PassageTwo[br]Whatdoes"they"refertoin"iftheygounaddressed"(Para.5)
下列关于暂时过电压的说法错误的是A.暂时过电压是一种在一定位置上的相对地或相间的
有组织有管理,有专人指导,有经费支持,具有一定的导向性,活动效果好并且深受学生欢
高更奠定了尼德兰文艺复兴的
会计处理程序的第一个关键步骤是( )。A.填制记账凭证 B.登记账簿 C
根据企业所得税的相关规定,下列说法中正确的是()。A.企业以前年度发生的法定资
最新回复
(
0
)