首页
登录
职称英语
One Child’s TomorrowJohn Manor202 Main StreetToronto, ON M3B1B5October, 2010
One Child’s TomorrowJohn Manor202 Main StreetToronto, ON M3B1B5October, 2010
游客
2025-06-15
44
管理
问题
One Child’s Tomorrow
John Manor
202 Main Street
Toronto, ON M3B1B5
October, 2010
Jagar Industries
Mr. Mark Allen
President
1296 Pleasant Rd, Suite 900
Toronto, ON M2M2P3
Dear Mr. Allen
Thank you very much for your extremely generous fundraising-efforts for the "One Child’s Tomorrow" fund. The combined efforts of companies such as yours have helped to raise over $250,000 in the last nine months. We are proud to be able to direct more than 90% of the money raised to directly feeding hungry children a hearty breakfast and running programs in our participating schools. By keeping our operating costs at a minimum and with the support of our amazing volunteers, we will continue to expand the program to help underprivileged children.
To date, we have supported 300 schools and more than 3,000 children on a daily basis for 8 years. Some of our recipients have graduated from high school and are well on their way to fulfilling their dreams of becoming teachers or doctors. These children have a real chance at achieving their hopes and dreams with the help that you and your company have provided. Our current newsletter highlighting some of our stories will undoubtedly explain the huge difference that your contribution of $5,000 has made.
Again, from all of us at One Child’s Tomorrow and our participating partners, we thank you for your continued support and belief!
All the best,
Jennifer Ward, Director [br] Who is the recipient of this letter?
选项
A、John Manor
B、Mark Allen
C、Jennifer Ward
D、A doctor
答案
B
解析
本文右上端的是发件人信息,然后才是收件人信息。答案是(B)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4119792.html
相关试题推荐
OneChild’sTomorrowJohnManor202MainStreetToronto,ONM3B1B5October,2010
OneChild’sTomorrowJohnManor202MainStreetToronto,ONM3B1B5October,2010
OneChild’sTomorrowJohnManor202MainStreetToronto,ONM3B1B5October,2010
OneChild’sTomorrowJohnManor202MainStreetToronto,ONM3B1B5October,2010
OneChild’sTomorrowJohnManor202MainStreetToronto,ONM3B1B5October,2010
随机试题
Everyone,oldoryoung,likestravel.Peopletravelnotonlytoseethingsbu
[originaltext]Sincethefirstprehistoricartistdrewthefirstpictureson
A)Inannouncinghisrunforthepresidencylastmonth,JebBushhassetan
机动车驾驶证遗失、损毁无法辨认时,机动车驾驶人应当向机动车驾驶证核发地车辆管理所
A.外上象限的乳房脓肿切开引流 B.项痈 C.乳房深部脓肿切开引流 D.跨
由于批评是对学生施与心理上不愉快的刺激,所以批评不能作为学校品德教育手段。(
妊娠合并糖尿病对新生儿的不良影响是A.新生儿黄疸 B.新生儿溶血 C.新生儿
无论高压设备是否带电,作业人员不得单独移开或越过遮栏进行工作;若有必要移开遮栏时
国家根据一定的教育目的和培养目标制定的有关学校教育和教学工作的指导性文件是(
(2020年真题)社会工作者小王从优势视角出发,为困境儿童开设了以“发现我的闪光
最新回复
(
0
)